Napoli Champions League voetbalshirts 2018-2019

SSC Napoli heeft in samenwerking met kledingsponsor Kappa nieuwe Champions League voetbalshirts voor 2018-2019 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Italiaanse nummer twee van afgelopen seizoen dus alleen tijdens de wedstrijden in het miljardenbal. In de groepsfase van het toernooi neemt Napoli het op tegen Paris Saint Germain, Liverpool en Rode Ster Belgrado. Napoli draagt een speciaal thuisshirt en uitshirt tijdens de wedstrijden in de Champions League. Beide shirts zijn wel geïnspireerd door het reguliere thuisshirt en het uitshirt dat dit seizoen gedragen worden. Check hieronder de details van de nieuwe Napoli tenues voor het kampioenenbal.

Napoli Champions League thuisshirt 2018-2019

Het Napoli Champions League thuisshirt voor 2018-2019 is uiteraard geheel licht blauw en wordt evenals het thuisshirt gekenmerkt door de all-over print van ruiten en geometrische vormen over het shirt. Deze vormen aan de linker onderkant van het tenue een brullende panter. Waar het normale thuisshirt een licht blauwe band om de oksels bevat, heeft het Champions League voetbalshirt fel gele details. Deze fel gele details zijn niet alleen te vinden in de band rondom de oksels, maar ook in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de trademark tekens van kledingsponsor Kappa aan de zijkanten van het voetbalshirt. Ook de klassieke polo kraag bevat fel gele accenten en bovendien is het logo van de Italiaanse kledingsponsor op de rechter borst fel geel. Een ander verschil met het reguliere thuisshirt is da top de voorkant alleen het logo van LETE staat en niet het logo van Garofalo. Ook op de achterkant van het shirt staat subpsonsor Kimbo niet op het shirt. Wel bevat de achterkant van het tenue de naam van de club in het fel feel: SSC Napoli. Uiteraard draagt Napoli ook de Champions League badges tijdens de wedstrijden in het toernooi. Op de rechter mouw draagt de club de zogenaamde ‘’Star ball’’, het logo van het toernooi, en op de andere mouw draagt de club de respect badge. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en licht blauwe kousen.

Napoli Champions League uitshirt 2018-2019

Het Champions League uitshirt van Napoli heeft ook dezelfde kenmerken als het reguliere uitshirt van de club. Dit voetbalshirt is zwart met dezelfde all-over print als over het thuisshirt. De oksels zijn uitgerust met een licht blauwe band en ook dit tenue bevat gele details. Het logo van Kappa op de rechter borst en aan de zijkanten van het shirt zijn fel geel, evenals de naam van de club op de achterkant van het shirt. Verder staan de logo’s van de club, Kappa en Lete op dezelfde plaats als op het thuisshirt, evenals de badges. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Napoli Champions League shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Insigne, Mertens, Callejon, Hamsik, Koulibaly en andere sterren.

Napoli Champions League shirt bestellen

De nieuwe Napoli Champions League tenues kan je vanaf medio september/oktober bestellen in de onderstaande winkels. Deze zijn alleen voor volwassenen beschikbaar, in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van deze shirts is ongeveer € 90,-. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Koop het nieuwste Napoli uitshirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere t-shirts)

of deze NAPOLI STORE

of deze SHOP!