19 juli 2018

Napoli thuisshirt 2018-2019

Napoli gaat weer CAMO! Net als tijdens het seizoen 2013-2014 speelt SSC Napoli dit seizoen in een camouflage voetbalshirt. Vandaag werd namelijk het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 officieel gelanceerd door de Italiaanse club en kledingsponsor Kappa. In dit voetbalshirt speelt Napoli de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Stadio San Paolo dit seizoen. Napoli eindigde afgelopen seizoen als tweede achter Juventus, waardoor het dit seizoen opnieuw Champions League speelt. Kappa is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het shirt van de equipe van Carlo Ancelotti. Beide partijen hebben sinds 2015 een samenwerking. Check hieronder alles over het nieuwe Napoli voetbalshirt voor 2018-2019!

Napoli thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Napoli thuisshirt voor 2018-2019 is evenals altijd geheel licht blauw en bevat een camo achtige print van ruiten over het gehele shirt. Deze ruiten hebben twee tinten licht blauw en deze ruiten vormen diagonaal van de linker onderkant naar de rechter zijkant van het tenue een afbeelding van een panter. Verschillende dieren staan centraal in de nieuwe tenues van de club uit Napels. Bij het thuisshirt is dit dus een brullende panter. De achterkant van het tenue bevat overigens niet deze all-over print. Verder is het nieuwe Napoli tenue uitgerust met een klassieke polo kraag met knoopjes. De rechter borst bevat het logo van Kappa en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Italiaanse club. Hoofdsponsor LETE is al sinds 2005 hoofdsponsor van SSC Napoli en versiert het midden van het tenue. Subsponsor en pastamerk Garofalo staat onder het logo van LETE. Napoli heeft sinds 2014 een samenwerkingsverband met het pastabedrijf. De achterkant van het tenue is nog uitgerust met een speciaal detail. In de achterkant van de nek is de naam van de club verwerkt. De achterkant van het tenue bevat ook dit jaar weer het logo van een andere subsponsor, namelijk KIMBO. De zijkanten van het voetbalshirt zijn ook uitgerust met de trademark tekens van het Italiaanse voetbalmerk Kappa.

Het nieuwe Napoli thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een licht blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte Kappa trademark tekens. Ook de logo's van de club en het Italiaanse merk staan op het broekje. De kousen zijn ook geheel licht blauw. De Napoli voetbalshirts zijn ook dit jaar weer uitgerust met de revolutionaire KOMBAT technologie van het merk. Dit betekent dat de shirts strak om het lichaam vallen en bovendien snel vocht transporteert naar de buitenkant. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Uniek aan deze technologie is ook dat het shirt geen naden bevat. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mertens, Koulibaly, Hamsik, Insigne, Callejon, Zielinski en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt!

Napoli voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Napoli thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 90,- en voor kinderen € 75,-. Beide tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze webshops kan je het nieuwe tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de club bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste Napoli thuisshirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere t-shirts)

of deze NAPOLI STORE

of deze SHOP!