8 augustus 2018

Napoli uitshirt 2018-2019

Napoli en Kappa hebben het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 gepresenteerd. In dit nieuwe shirt speelt het keurkorps van trainer Ancelotti de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Napoli eindigde afgelopen seizoen een knappe tweede plaats achter Juventus en speelt daarom voor het derde jaar achtereen in het kampioenenbal. Kappa is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Napoli. Beide partijen hebben sinds 2015 een samenwerking. Deze duurt in ieder geval nog tot en met het seizoen 2019-2020. Check hieronder alles over het design van het nieuwe uitshirt.

Zwart Napoli uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Napoli uitshirt voor 2018-2019 heeft evenals het nieuwe thuisshirt een all-over camouflage print. Deze all-over print bestaat uit ruiten en ter hoogte van de linker onderkant van het tenue wordt een schreeuwende panter afgebeeld. Dit seizoen staan er verschillende dieren in de voetbalshirts van de Italiaanse club centraal. Bij het thuisshirt en uitshirt is dit een panter en bij het keepersshirt is dit een slang. De achterkant van het shirt is geheel zwart. Verder is het tenue uitgerust met licht blauwe details. Deze komen terug in de banen rondom de oksels en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de klassieke polo kraag met twee knoopjes heeft licht blauwe details. Het logo van Kappa staat zowel op de rechter borst als aan de zijkanten van het nieuwe tenue. Opvallend is dat de rechter borst van het tenue dit jaar niet het woordmerk van Kappa heeft, maar alleen het beeldmerk. De andere borst is uitgerust met het logo van de club uit Napels en op het midden van het tenue staan ook de logo's van sponsoren LETE en Garofalo. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de achterkant van de nek. Hier staat namelijk de naam van de club. Daaronder prijkt het logo van subsponsor KIMBO.

Het nieuwe uittenue van Napoli wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten licht blauwe trademark tekens van Kappa en op de broekjes staat ook het logo van de club. De kousen zijn ook geheel zwart en hebben een licht blauwe band aan de bovenkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue van Napoli, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mertens, Hamsik, Milik, Insigne, Callejon, Koulibaly en nog meer sterren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse club.

Napoli uitshirt bestellen

Het zwarte Napoli voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. In de onderstaande webwinkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste Napoli uitshirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere t-shirts)

of deze NAPOLI STORE

of deze SHOP!