12 augustus 2018

Napoli 3e shirt 2018-2019

Napoli en Kappa hebben een nieuw voetbalshirt aan de collectie voor 2018-2019 toegevoegd. Vandaag is het alternatieve uitshirt of 3e shirt van de Italiaanse club bekend gemaakt. In dit alternatieve uitshirt speelt de club van trainer Ancelotti vooral de uitwedstrijden in de Coppa Italia en de Champions League gedurende dit seizoen. Bovendien speelt de club in dit nieuwe shirt een aantal uitwedstrijden in de Serie A. Dit is vooral het geval wanneer het andere uitshirt qua kleur teveel lijkt op het thuisshirt van het thuisspelende elftal. Het nieuwe 3e voetbalshirt heeft hetzelfde template als de eerder gelanceerde thuisshirts en uitshirt van ''I Partenopei.''

Grijs Napoli 3e shirt en tenue 2018-2019

In alle voetbalshirts van Napoli staat de brullende panter centraal. Bij het 3e shirt van de club is dit niet anders. Dit shirt is geheel grijs en bevat een all-over print van ruiten en geometrische vormen over het gehele tenue. Deze print bevindt zich alleen over de voorkant en dus niet op de achterkant van het tenue. Ter hoogte van de linker onderkant van het tenue wordt door deze ruiten een brullende panter gevormd. Het shirt bevat ook de clubkleuren van de Italiaanse nummer twee van afgelopen seizoen. Rondom de oksels bevindt zich een band in het licht blauw. Deze wordt geflankeerd door twee dunnere, witte lijnen. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het tenue zijn uitgerust met zwarte trademark tekens van Kappa en het logo van het Italiaanse sportmerk prijkt ook op de rechter borst. Kappa is sinds 2015 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract tot en met de zomer van 2020. Een speciaal detail is verwerkt aan de achterkant van de nek. Hier staat namelijk de naam van de club: SSC NAPOLI. Het tenue bevat ook weer de nodige sponsoren. Op de voorkant van het voetbalshirt staan de logo's van LETE en GAROFALO en de achterkant van het voetbalshirt bevat het embleem van KIMBO.

Het nieuwe 3e tenue van Napoli wordt dit jaar compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met licht blauwe details. De licht blauwe accenten zijn te vinden in een strip aan de achterkant van de shorts. De zijkanten van het broekje hebben donker grijze trademark strepen van Kappa en op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Kappa. De kousen zijn licht grijs met aan de bovenkant een licht blauwe band.

Check hieronder nog meer foto's van de shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mertens, Insigne, Milik, Hamsik, Callejon, Koulibaly, Zielinski, Ghoulam en andere sterren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Napoli 3e shirt bestellen

Het nieuwe 3e voetbalshirt van SSC Napoli kan je vanaf eind augustus/begin september bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 69,95. In de onderstaande webshops kan je het nieuwe SSC Napoli shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check daar ook andere Napoli producten of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwste Napoli 3e shirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere t-shirts)

of deze NAPOLI STORE

of deze SHOP!