NAC Breda voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van NAC Breda zijn afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door de Brabantse club en kledingsponsor LEGEA. In deze nieuwe shirts speelt het keurkorps van trainer Mitchel van der Gaag de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2018-2019. De club uit Breda eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plaats, waardoor het dit seizoen ook weer op het hoogste niveau opereert. Het Italiaanse sportmerk Legea is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Brabanders. Het merk en NAC hebben sinds 2015 een verbintenies en afgelopen maand hebben NAC Breda en Legea het contract tot maar liefst 2023 verlengd. Check hieronder het design van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt! Alle shirts zijn ontworpen door NAC supporter Stef Goedhart.

NAC Breda thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe NAC Breda thuisshirt voor 2018-2019 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is geel en wordt gekenmerkt door de diagonale, zwarte baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Deze band wordt geflankeerd door dunne, zwarte strepen. Het voetbalshirt van de club uit Breda bevat dit jaar daarnaast een klassieke henley collar met twee knoopjes. Het logo van LEGEA staat op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het embleem van N.A.C. Sinds de zomer van 2017 staat CM Payments als hoofdsponsor op het voetbalshirt van de Eredivisionist. Dit seizoen staat het logo van de shirtsponsor ook weer op het midden van het tenue. Het nieuwe thuistenue van NAC Breda wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant twee zwarte banden.

NAC Breda uitshirt en 3e shirt 2018-2019

NAC draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het eerste uitshirt is geheel donker grijs en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Van de linker schouder naar de rechter onderkant loopt er een diagonale band. Deze wordt geflankeerd door dunne, gele strepen. Ook het uitshirt bevat een klassieke henley collar met knoopjes. De logo's van de club, CM Payments en Legea staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het alternatieve uitshirt of 3e shirt staat in het teken van een shirt uit de historie van de club. Dit jaar is het derde shirt geïnspireerd door de tenues uit de jaren '60. Het 3e shirt is wit en wordt gekenmerkt door banen in de clubkleuren over de borst. Over de borst lopen twee zwarte banen met daartussen een gele band. Onder deze band bevinden zich dunne grijze strepen. Ook het 3e shirt bevat weer een henley collar. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met twee zwarte banen.

Check hieronder nog een afbeelding van de voetbalshrits, waarin vanaf nu spelers als Koch, Nijholt, Sporkslede en andere spelers te bewonderen zijn.

NAC Breda voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van NAC kan je vanaf medio midden juli kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 65,-. Check daar ook het bijbehorende voetbalbroekje en de kousen. Laat bovendien je shirt bedrukken met een eigen naam en nummer! Of koop andere NAC merchandising. Directe levering gegarandeerd!

Koop de NAC voetbalshirts in deze SHOP!