NAC Breda voetbalshirts 2020-2021

NAC Breda en kledingsponsor Legea hebben afgelopen weekend ook de nieuwe NAC Breda voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt het team van trainer Maurice Steijn de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is Legea weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues van de Brabantse club. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2015 en het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2023.

NAC Breda thuisshirt 2020-2021

De nieuwe NAC Breda voetbalshirts zijn dit seizoen een eerbetoon aan het kampioenschap van 1921. Dit is nochtans de enige keer in de geschiedenis van de club dat de ‘’Parel van het Zuiden’’ kampioen werd van Nederland. Het thuisshirt van NAC is dit jaar weer het iconische design. Het voetbalshirt is geel en wordt gekenmerkt door de diagonale zwarte band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Verder bevat het thuisshirt dit seizoen een ronde hals. Op de rechterborst prijkt het logo van Legea en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de mouwen. De rechterborst bevat het clubembleem en op het midden van het tenue staat sponsor OK. Het benzinestation is sinds vorig jaar de hoofdsponsor van de club. In de nek op de achterkant van het tenue is een verwijzing naar het kampioenschap van 1921 verwerkt. Hier staan drie roze kruizen met daarboven de tekst: ‘’1920 Kampioen van Nederland 1921.’’ De drie rode kruizen zijn onderdeel van het stadswapen van de Brabantse stad. Het thuistenue van NAC Breda wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en gele kousen met zwarte accenten.

NAC Breda 3e shirt 2020-2021

Het NAC Breda 3e voetbalshirt 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en in het materiaal van het tenue zijn op de voorkant de drie kruizen van de stad Breda onder elkaar verwerkt. Ook dit tenue bevat een ronde hals en alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de verwijzing naar het kampioenschap van 100 jaar geleden. Het alternatieve uittenue van NAC Breda wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe NAC tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Immers, van Hooijdonk, Malone, Bohui, Dogan, Fiorini, Verbruggen en andere spelers.

NAC Breda voetbalshirt kopen

De nieuwe NAC tenues kun je vanaf mid-september bestellen in de clubshop van de club uit Breda. Ben je op zoek naar een retro shirt of goedkoop t-shirt van NAC? Check het dan in deze winkel. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

NAC Breda thuisshirt 2020-2021

NAC Breda 3e shirt 2020-2021

Bron afbeeldingen: nacbreda.nl / Maurice van Steen