NAC Breda voetbalshirts 2019-2020

NAC Breda en Legea hebben afgelopen week ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 uitgebracht. In deze tenues speelt de club uit Breda de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker gedurende 2019-2020. NAC Breda eindigde afgelopen seizoen als laatste in de Eredivisie, waardoor het degradeerde naar de Eerste Divisie. Legea is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van NAC. Deze functie heeft het merk sinds 2015 en beide partijen hebben nog een contract tot 2023. De nieuwe tenues zijn bovendien in stand gekomen in samenwerking met NAC supporter Stef Goedhart.

NAC Breda thuisshirt 2019-2020

Het NAC Breda thuisshirt voor 2019-2020 is opnieuw overwegend geel en wordt gekenmerkt door de brede diagonale band van de linkerschouder naar de onderkant van het voetbalshirt. Deze band vervaagt naar het midden van het tenue, waar het logo van sponsor OK staat. Het tenue is verder uitgerust met een zwarte y-hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Op de borst staan de logo's van de club en Legea. De trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de schouders. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwart/gele kousen.

NAC Breda uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het NAC Breda uitshirt voor 2019-2020 is geheel zwart met dunne, witte pinstripes over het tenue. De bies aan de onderkant van de mouwen is geel en ook dit tenue bevat een y-hals. De logo's van Legea, de club en de hoodsponsor staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met gele details. NAC heeft ook een roze uitshirt. Dit betreft het 3e shirt. Dit voetbalshirt is geheel roze met een diagonale wit/roze band van de linkerschouder naar de rechter onderkant van het tenue. Het derde tenue bevat een y-hals met opstaande kraag in het wit. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van NAC, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Van Hooijdonk, Damen, Koch, Nijholt en nog meer spelers.

NAC Breda voetbalshirt kopen

De nieuwe NAC tenues kun je vanaf eind juli bestellen in de clubshop van de club uit Breda. Ben je op zoek naar een retro shirt of goedkoop t-shirt van NAC? Check het dan in deze winkel. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bron foto's: NAC Breda Facebook