3 juli 2017

NAC Breda voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe NAC Breda voetbalshirts voor 2017-2018 zijn vandaag officieel gepresenteerd door de Brabantse club en kledingsponsor LEGEA. In deze nieuwe shirts speelt NAC de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. NAC eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Jupiler League en promoveerde via de play-offs naar de Eredivisie. De club van trainer Stijn Vreven en het Italiaanse sportmerk Legea presenteerde vandaag zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt. Alle nieuwe shirts van de club uit Breda zijn ontworpen door supporters Stef Goedhart, in samenwerking met de clubraad van NAC en de club. Legea is ook dit seizoen weer kledingsponsor. In 2015 tekenden beide partijen een contract tot 2020. Check hieronder de details.

NAC Breda thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe NAC Breda thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd geel en wordt gekenmerkt door de diagonale zwarte en grijze baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Deze banen worden op het midden van het tricot onderbroken door het logo van sponsor CM.com. Verder is het nieuwe tenue uitgerust met een klassieke, zwarte polokraag met kruisjes. Het logo van Legea prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk komen terug op de mouwen. Verder bevat het shirt een zwarte bies en prijkt het logo van de Eredivisionist op de linker borst. Het thuistenue van NAC wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen.

NAC Breda uitshirt 2017-2018

Het nieuwe NAC uitshirt voor 2017-2018 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt heeft alleen contrasterende kleuren. Het shirt is overwegend zwarte en bevat twee gele diagonale banen. Deze banen hebben ook een fading/vervagend effect. Het shirt bevat bovendien een zwart/gele klassieke kraag en de bies aan de onderkant van de mouwen is geel. De logo's van Legea, de club en de shirtsponsor staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Het uittenue wordt ook compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met subtiele gele details.

Groen NAC Breda 3e shirt 2017-2018

NAC heeft dit jaar ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit shirt is een ode aan het uitshirt van het seizoen 1993-1994. In dit shirt schitterden oud gedienden als Ton Lokhoff, Pierre van Hooijdonk, Peter Remie en John Lammers. NAC eindigde dit seizoen als zevende in de Eredivisie. Dit shirt is overwegend groen en heeft ook weer hetzelfde template als het thuisshirt en 3e shirt. Dit betekent dat het shirt twee diagonale banen van de linker schouder naar de rechter onderkant bevat. Deze hebben ook weer het vervagende effect. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke,witte kraag en is de bies aan de onderkant van de mouwen ook wit. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met groene accenten.

NAC Breda voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van NAC kan je vanaf medio midden juli kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 65,-. Check daar ook het bijbehorende voetbalbroekje en de kousen. Of koop andere NAC merchandising. Directe levering gegarandeerd!

Koop de NAC voetbalshirts in de officiële NAC Breda shop!