3 augustus 2016

NAC Breda uitshirts 2016-2017

NAC Breda uitshirts 2016-2017 De nieuwe NAC Breda uitshirts voor 2016-2017 zijn officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Legea en de voetbalclub uit Breda. In deze nieuwe uitshirts speelt NAC de Jupiler League en de KNVB Beker uitwedstrijden gedurende het nieuwe seizoen. Sinds 2015-2016 is Legea kledingsponsor van de Brabantse club en ook dit jaar zijn ze verantwoordelijk voor de kleding van NAC. We bespreken hieronder het design van de de voetbalshirts van club die dit seizoen onder leiding staat van Marinus Dijkhuizen. Met onder andere Danny Verbeek, Jeff Stans en Mounir El Allouchi zal de club proberen om dit seizoen promotie af te dwingen naar het hoogste Nederlandse niveau.

NAC Breda uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van NAC Breda voor 2016-2017 is ontworpen door de designer en tevens NAC supporter Stef Goedhart. Eerder was de designer in 2003 en 2010 verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt van de club uit Breda. In samenwerking met kledingsponsor Legea is dit shirt voor aankomend seizoen geproduceerd. Het nieuwe uitshirt van NAC is overwegend wit met over de voor- en achterkant dunne diagonale streepjes. Deze streepjes zijn aan de bovenkant van het shirt lichtgrijs en aan de onderkant geel. Verder wordt het uitshirt van NAC gekenmerkt door een grote zwarte polo kraag met bij de hals een zwarte driehoek. Ook de biesjes zijn zwart. Midden op de borst sier shirtsponsor CM Payments het shirt. De linker borst bevat het logo van kledingsponsor LEGEA. Het logo van het Italiaanse sportmerk komt ook terug op de mouwen. De andere borst is voorzien van het embleem van N.A.C. De achterkant bevat de naam van co-sponsor Azalp. met daarboven 3 rode Sint Andrieskruizen. De drie kruizen zijn onderdeel van het wapen van de stad Breda. Het nieuwe NAC Breda uit tenue voor 2016-2017 wordt gecomplementeerd door een zwart voetbalbroekje met daarop de logo's van de club en kledingsponsor Legea. De kousen zijn wit en bevatten ook het logo van de kledingsponsor.

NAC Breda 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van NAC Breda voor het seizoen 2016-2017 is overwegend lichtblauw met enkele zwarte details. Het 3e shirt van NAC heeft een vergelijkbaar design als het thuisshirt. Het 3e shirt is ook voorzien van een diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Deze baan is van een donkerblauwe kleur. Het midden van het shirt wordt versiert door hoofdsponsor CM Payments. CM Payments vervult het hoofdsponsorschap sinds vorig seizoen. Het 3e shirt wordt gekenmerkt door een grote zwarte polo kraag en zwarte biesjes. De linkerborst bevat het logo van kledingsponsor Legea. Het logo van het Italiaanse sportmerk komt ook terug op de mouwen. De rechterborst is voorzien van het embleem van N.A.C. Breda. Op de rug staat co-sponsor Azalp met daarboven de drie rode Sint Andrieskruizen. Het nieuwe uit tenue van Breda voor 2016-2017 wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en lichtblauwe kousen. Het voetbalbroekje is voorzien van de logo's van de club en kledingsponsor Legea. De kousen bevatten alleen het logo van Legea.

Check ook het nieuwe NAC Breda thuisshirt voor 2016-2017!

NAC Breda voetbalshirt kopen

De nieuwe NAC Breda shirts voor 2016-2017 zijn vanaf nu te koop in de officiële shop van de club. De prijs van het shirt is € 59,95! In de officiële shop heb je ook de mogelijkheid het nieuwe shirt van NAC te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club uit Breda. Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!

Koop het shirt in de officiële NAC Breda shop!


Nac -uitshirt -2016-2017

Nac -breda -3e -shirt -2016-2017