5 juli 2016

NAC Breda thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe NAC Breda shirt voor 2016-2017 is afgelopen week officieel gelanceerd door kledingsponsor Legea en de club uit Breda. In dit nieuwe shirt speelt NAC de Jupiler League en KNVB Beker thuiswedstrijden in het Rat Verlegh Stadiong gedurende dit seizoen. Het Italiaanse merk Legea is ook dit seizoen kledingsponsor van de Brabantse club. Deze functie vervult het merk sinds het seizoen 2015-2016. Ook dit seizoen speelt NAC Breda weer in een klassiek shirt. We bespreken hieronder het design van de het voetbalshirt van club die dit seizoen onder leiding staat van Marinus Dijkhuizen.

NAC Breda thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van NAC Breda is dit jaar ontworpen door de designer en fervent NAC Breda supporter Stef Goedhart. Eerder was de designer in 2003 en 2010 verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt van de club uit Breda. In samenwerking met kledingsponsor League is dit shirt voor aankomend seizoen geproduceerd. De designer is ook verantwoordelijk voor het nieuwe 3e shirt van de club, dat later deze zomer gepresenteerd zal worden. Het nieuwe NAC Breda thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend geel en is zoals altijd voorzien van de diagonale zwarte baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Deze baan wordt op het midden onderbroken door shirtsponsor CM Payments. CM Payments vervult het hoofdsponsorschap sinds vorig seizoen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de rechte hals en daaronder het v-design. Bovendien is het nieuwe NAC Breda trikot uitgerust met een gevouwen kraag. De linker borst bevat het logo van kledingsponsor LEGEA. Het logo van het Italiaanse sportmerk komt ook terug op de mouwen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een zwarte bies. Het nieuwe NAC Breda thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met daarop de logo's van de club en de kledingsponsor. De kousen van het tenue zijn wit en bevatten ook het logo van LEGEA. Check hieronder een foto van Luc Nijholt in het nieuwe tenue van NAC Breda! Check bovendien het nieuwe NAC Breda uitshirt en 3e shirt voor 2016-2017.

NAC Breda voetbalshirt kopen

Het nieuwe NAC Breda shirt is vanaf eind juli 2016 te koop in de officiële shop van de club. De supporters van de club krijgen bovendien de mogelijkheid het shirt te pre-orderen. Deze kunnen het nieuwe shirt van de club uit Breda ook met korting bestellen. Later is dit shirt ook te verkrijgen in de online shop van de club! Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!

Koop het shirt in de officiële NAC Breda shop! 

Nac -breda -thuis -shirt -2016-2017
BRON:
NAC BREDA.nl

FOTO: MAURICE VAN STEEN