16 maart 2017

Miami FC voetbalshirts 2017-2018

De afgelopen twee maanden stonden in het teken van nieuws over de voetbalshirts van Major League Soccer teams voor 2017-2018. Vandaag gaan we een niveautje lager en bespreken we de nieuwe shirts van Miami FC, welke haar wedstrijden speelt in de North American Soccer League. De Italiaanse kledingsponsor Macron presenteerde vandaag zowel een nieuw thuisshirt, uitshirt als 3e shirt voor de club. We bespreken ze hieronder kort!

Het nieuwe Miami FC thuisshirt is licht blauw en wordt verder gekenmerkt door de oranje details. Deze oranje accenten komen terug in de hals en in de mouwen. Verder staat het logo van Macron op de rechter borst en is e andere borst uitgerust met het logo van de in 2015 opgerichte club. Verder bevat het shirt aan de onderkant een design van golven en zijn er ook oranje accenten zichtbaar aan de onderkant van het shirt. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een oranje strip met licht blauwe details.

Het uitshirt van Miami FC heeft een wat simpeler design. Dit shirt is geheel wit met een turquoise v-hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. Verder staan de logo's van de club en Macron op dezelfde plek als op het thuisshirt en wordt dit tenue gecompleteerd door een wit voetbalbroekje.

Verder heeft de club komend seizoen een derde shirt. Dit shirt heeft hetzelfde template als het uitshirt en is helder blauw met oranje details in de v-hals en de bies. Ook de broekjes en kousen van het nieuwe 3e tenue hebben deze kleurencombinatie.

Check de nieuwe voetbalshirts van MIAMI FC in DEZE ONLINE SHOP!