11 december 2015

Miami FC voetbalshirts 2016

De nieuwe Miami FC voetbalshirts zijn vandaag officieel gelancerd door de club en de Italiaanse kledingsponsor Macron. In deze voetbalshirts speelt Miami FC de NASL (North American Soccer League) wedstrijden gedurende 2016. Miami City is pas dit jaar opgericht en speelt haar thuiswedstrijden in het FIU Stadion in Miami. Bij de club is een Italiaanse enclave neergestreken. Zo is Paolo Maldini één van de eigenaren van de club en is Alessandro Nesta de trainer van de club uit de Verenigde Staten. Bekende nieuwe spelers van de club zijn Chavez (Verenigde Staten), Palacios (Honduras) en Richards (Jamaica). Dan het design van de voetbalshirts van de pas dit jaar opgerichte club!

Miami FC thuisshirt, uitshirt en 3e shirt 2016

Het nieuwe Miami FC thuisshirt 2016 is overwegend turqoise gekleurd met oranje details. Op het shirt bevinden zich bovendien horizontale glimmende banen die naar de onderkant van het voetbalshirt breder worden. . De oranje details komen terug in de y-vormige hals van het voetbalshirt en in de mouwen. Het logo van Macron staat zowel op de rechter borst als op de mouwen en de linker borst bevat het logo van de club. Het nieuwe Miami FC uitshirt  voor 2016 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is overwegend wit met glimmende banen over het shirt. Ook de mouwen van dit voetbalshirt zijn wit en verder bevat het shirt een licht blauwe y-vormige hals. De logo's vna Macron en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Miamy FC 3e shirt 2016 heeft een helder blauwe kleur met een design van horizontale banen, welke zich vooral op de onderkant van het shirt bevinden. De kraag van dit shirt is turqoise gekleurd. Het thuis- en uittenue worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en het 3e tenue wordt gecompleteerd door een blauw short. Check hieronder de foto's van de nieuwe Miami FC voetbalshirts 2015.

Miami FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Miami FC voetbalshirt voor 2016 kan je vooralsnog nergens kopen. Andere nieuwe voetbalshirts van Major League Soccer clubs of andere clubs uit de Verenigde Staten check je vanaf nu in de online shop. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Heb je een mening over het nieuwe shirt van Miami FC? Deel het hieronder!

Miami -fc -thuisshirt -2016Miami -fc -uitshirt -2016