8 maart 2016

Mexico thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Mexico thuisshirt 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Adidas en de Mexicaanse voetbalbond. In dit voetbalshirt speelt het land de thuiswedstrijden tijdens de Copa America van 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Dit jaar vindt opnieuw het kampioenschap van Zuid Amerika plaats. Het toernooi viert in 2016 haar 100 jarig bestaan en doet dat buiten Zuid Amerika. Het toernooi wordt in de zomer van 2016 gehouden in de Verenigde Staten. Mexico is daar gastland. Mexico zal komende jaren weer aantreden in een groen voetbalshirt, nadat het afgelopen jaar de thuiswedstrijden speelde in een zwart shirt met groene accenten. Mexico debuteert in het nieuwe shirt in de wedstrijd tegen Canada op 29 maart 2016. Hieronder zoomen we in op het design van het nieuwe shirt.

Mexico thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Mexico thuisshirt 2016-2017 wordt gekenmerkt door de verticale groene banen over het shirt. Deze banen hebben twee tinten groen en een glimmend effect. Verder bevat het nieuwe shirt van het land uit Midden Amerika een brede v-hals met aan de binnenkant rode accenten. De Adidas trademark strepen staan zoals op alle voetbalshirts van Adidas niet meer op de schouders en mouwen, maar lopen over de zijkanten van het shirt in het wit. Ook de onderkant van de mouwen wordt afgesloten met een witte bies. Het logo van Adidas staat in het wit op de rechter borst. De Duitse kledingsponsor is sinds 2007 kledingsponsor van het nationale elftal en zal dat nog in ieder geval tot 2022 blijven doen. Het merk was ook al in de succesvolle jaren 1978 en 1986 kledingsponsor van het land. De andere borst bevat het logo van de FEMEXFUT, de voetbalbond van Mexico. De achterkant van het nieuwe Mexico shirt bevat ook nog een detail. De onderkant van de kraag bevat namelijk de naam van het land. Het nieuwe thuistenue van Mexico wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten drie groene strepen van Adidas. Ook de logo's van de Mexicaanse voetbalbond en Adidas staan op het short. De kousen hebben ook een opvallende kleur. Deze zijn namelijk overwegend rood en bevatten aan de bovenkant een witte en groene band. Bovendien staan hierop de initialen van de Mexicaanse voetbalbond: FMF. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van het land uit Midden Amerika en waarin  sterren als Chicharito, Guardado, Herrera, Vela en Moreno vanaf nu zullen gaan schitteren. De tenues van Mexico bestaan voor 100% uit gerecycled polyester en zijn bovendien uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren, door het vochtafstotende en verkoelende effect.

Mexico voetbalshirt kopen

Het nieuwe Mexico voetbalshirt 2016-2017 is vanaf medio maart 2016 verkrijgbaar voor zowel volwassenen als voor kinderen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 80 tot 85,- en voor kinderen € 65,-. Bovendien kan je het nieuwe shirt laten voorzien van de officiële bedrukking die de spelers ook op de achterkant dragen. Meer Mexico producten scoren? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending. Wil je de prijzen van het shirt vergelijken. Klik dan op één van de shirts hiernaast of hieronder. 

Koop je Mexico voetbalshirt in deze officiële Mexico shop (INCLUSIEF officiële bedrukking) of

in deze Mexico shop

Mexico -copa -america -thuisshirt -2016-2017

Mexico -Copa -America -2016-voetbalshirt
Mexico -voetbalshirt -COPA-America