Manchester City trainingsshirt 2020-2021

De nieuwe Manchester City trainingscollectie is officieel! Deze collectie bevat niet alleen een gloednieuw Manchester City trainingspak 2020-2021, maar ook een tweetal nieuwe trainingsshirts. Het ene shirt betreft het reguliere training shirt en het andere shirt betreft het warming-up shirt van The Citizens. Dit laatste trainingstenue wordt door de club van manager Pep Guardiola gedragen tijdens het warmlopen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in 2020-2021.

Manchester City warming-up shirt 2020-2021

We beginnen met het Manchester City warming-up shirt 2020-2021, omdat het design van dit shirt vrijwel hetzelfde is als het nieuwe thuisshirt. Ook het zogenaamde pre match top of stadium jersey bevat een all-over print van vlakken, gescheiden door dunne lijnen. De vlakken hebben wat weg van gebroken glas. Niet is minder waar! Het design is namelijk geïnspireerd door de mozaïekkunstwerken in de stad Manchester en van de jeugdacademie van de Engelse topclub. Het warming-up shirt is donkerblauw en de vlakken worden gescheiden door dunne, lichtblauwe lijnen. Op de rechterborst prijkt het Puma logo en de andere borst bevat het logo van de club. De achterkant van dit shirt is donkerblauw.

Manchester City trainingsshirt 2020-2021

Het reguliere Manchester City trainingsshirt is lichtblauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van lijnen over de mouwen. Deze print heeft weer iets weg van een doolhof. Verder is het trainingstenue van City uitgerust met een ronde hals en heeft het Duitse sportmerk een brede taping over de schouders in het marine blauw aangebracht. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen en het Puma logo op de linkerborst. Het logo van het merk dat sinds de zomer van 2019 kledingsponsor van City is, staat ook op de mouwen in het lichtblauw. De Manchester City trainingstenues worden dit seizoen gecompleteerd door een donkerblauw trainingsbroekje, welke ook de logo’s van de club en Puma bevat. Alle trainingskleding van het Duitse sportmerk is ook dit seizoen weer uitgerust met de Dry Cell technologie van het merk, voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Manchester City trainingskleding bestellen

Het nieuwe warming-up shirt van en trainingsshirt van Manchester City kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 60,- en voor kinderen € 55,-. Het trainingsshirt bestel je voor € 50,- voor volwassenen en € 45,- voor kinderen. Beide trainingstenues zijn beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL!

Bestel je Manchester City trainingsshirt direct in deze FANSHOP 

of deze SHOP!

of deze winkel!