Manchester City trainingspak 2017-2018

Manchester City en Nike hebben inmiddels ook het nieuwe trainingspak voor 2017-2018 gelanceerd. Dit pak wordt door de selectie van de club van trainer Pep Guardiola gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Het pak bestaat dit seizoen een een zogenaamde drill top en de strakke trainingsbroek van Nike. Check hieronder alle informatie over het nieuwste trainingspak van ''The Citizens'', welke onder andere gedragen wordt door sterren als Sergio Aguero, Gabriel Jesus, De Bruyne, Sané, Sterling, Gundogan, Stones en andere sterspelers.

Navy blauw Manchester City training sweater 2017-2018

De nieuwe Manchester City squad drill top voor 2017-2018 is overwegend navy blauw (midnight navy) en wordt gekenmerkt door de bordeaux rode accenten. De bordeaux rode accenten komen overigens ook terug in een strip op de kousen van het nieuwe thuisshirt van Manchester City. Op de nieuwe training top van Manchester City komt de bordeaux rode tint terug in de strip over de schouders en mouwen en een baan achter de de hals. De drill top bevat zoals altijd een hoge hals met een rits tot de borst. Verder staan de logo's van de club en Nike op de borst. Nike verzorgt sinds 2013-2014 de trainingspakken, trainingskleding en tenues van de nummer twee van afgelopen seizoen. Verder is de training top dit seizoen opnieuw uitgerust met zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen ook nog eens perfect mee met de mouwen, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt.

Manchester City trainingsbroek 2017-2018

De trainingsbroek heeft dezelfde stijl als de de drill top. Deze is ook overwegend navy blauw en bevat bordeaux rode details. Deze bordeaux rode accenten komen vooral terug in de strip aan de zijkanten van deze strakke trainingsbroek. Verder bevat de trainingsbroek aan de bovenkant een strakke tailleband. Met deze band kan je de pasvorm naar eigen wens aanpassen. Zoals we gewend zijn van de trainingsbroeken van Nike vallen deze super strak om de benen. Dit komt niet in de laatste plaats door het materiaal waarvan de trainingsbroek is gemaakt. De trainingsbroek bestaat namelijk uit een combinatie van polyester en spandex, waardoor het super rekbaar is en ook meebeweegt met de bewegingen van de benen. De trainingsbroek is bovendien uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en op de broek prijken de logo's van Nike en club.

De trainingspakken van Manchester City zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Nike en City hebben ook een authentic versie van het trainingspak gelanceerd. Deze is uitgerust met de Aeroswift technology van het merk. Dit is het pak dat de spelers daadwerkelijk dragen en is nog lichter, transporteert nog sneller vocht naar de buitenkant en in dit pak kan je je nog vrijer bewegen. Check ook het nieuwe trainingsshirt van Manchester City. 

Manchester City trainingspak 2017-2018 kopen

Het nieuwe Manchester City trainingspak kan je voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het pak voor kinderen is € 109,95 en voor volwassenen € 129,95. De training top en trainingsbroek kan je ook los van elkaar kopen. Voor volwassenen is zowel de trainingsbroek als de drill top € 64,95 en voor KIDS hebben beide items een prijs van € 54,95. Dit pak kan je vanaf nu kopen in maat 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van City kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering.

Koop het nieuwe Manchester City trainingspak DIRECT in deze online winkel

of DEZE SHOP