5 juni 2017

Manchester City trainingsshirt en warming-up shirt 2017-2018

Manchester City draagt dit seizoen weer nieuwe trainingsshirts en warming-up shirts. Deze afgelopen weekend namelijk officieel gelanceerd door Nike en de club van trainer Guardiola. Het trainingsshirt wordt door de selectie van ''The Citizens'' gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden. Het warming-up shirt of pre match top wordt door de spelers gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op deze wedstrijden. Het inloopshirt heeft traditioneel een wat rijker design dan het trainingsshirt. We bespreken beide nieuwe shirts hieronder.

Manchester City training shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Manchester City trainingsshirt heeft hetzelfde design als het nieuwe trainingspak van de club. Dit betekent dat het nieuwe trainingsshirt overwegend navy blauw (midnight navy) is en bordeaux rode accenten bevat. Deze bordeaux rode tinten komen terug in een band aan de achterkant van de crew neck en in een strip over de schouders en mouwen. Deze band is op zijn beurt weer verdeeld in dunne verticale strepen. Op de borst van dit shirt prijken de logo's van de Engelse nummer twee van afgelopen seizoen en Nike. Het trainingstenue van City kan worden gecompleteerd door een broekje in dezelfde kleur en met aan de zijkanten een bordeaux rode strip. Op dit broekje staan ook weer de logo's van de club en Nike.

Manchester City warming-up shirt 2017-2018

Het pre match top van Man. City is geïnspireerd door de shirts van de club uit de jaren '80 en '90. Het warming-up shirt heeft dan ook een echt vintage design. Dit voetbalshirt is licht blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van geometrische en ovale vormen over het shirt. Ook dit shirt bevat een crew neck met aan de achterkant een zwarte band. Over de schouders en mouwen loopt een brede witte strip en het logo en de swoosh van Nike staan op dezelfde plek als op het trainingsshirt. Ook op de achterkant van het inloopshirt is nog een detail te vinden. Hier staat namelijk een deel van de naam van de club: CITY.

De Nike trainingskleding is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe trainingskleding wordt vanaf nu gedragen door spelers als Aguero, Jesus, De Bruyne, Sterling, Sané en ander spelers.

Manchester City trainingskleding kopen

Het trainingsshirt en pre match top van Manchester City kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen. Dit kan in de maten 128,140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het navy blauwe trainingsshirt is € 39,95 voor KIDS en € 44,95 voor volwassenen. Het pre match top is wat duurder. Deze is € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 in kindermaten. Andere Manchester City producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Manchester City trainingspak DIRECT in deze online winkel

of DEZE SHOP