29 juni 2017

Manchester City trainingsjacks 2017-2018

Nike en Manchester City hebben vandaag de nieuwe trainingsjacks voor 2017-2018 bekend gemaakt. Deze jacks worden door de spelers van ‘’City’’ gedragen tijdens de trainingen en het betreden van het veld voorafgaande aan de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden van de Engelse club gedurende dit seizoen. ‘’The Citizens’’ en Nike hebben twee verschillende jacks gelanceerd. Het ene jack wordt vooral gedragen tijdens de opkomst op het veld. Dit betreft het zogenaamde ‘’franchise’’ trainingsjack en het andere jack wordt vooral gedragen tijdens de trainingen in de herfst en winter. Check hieronder de details van beide nieuwe jacks.

Manchester City franchise trainingsjack 2017-2018

Nike lijkt afscheid te hebben genomen van het N98 jack. In plaats van het N98 trainingsjack dragen de spelers van Manchester City tijdens de opkomst op het veld gedurende 2017-2018 het zogenaamde franchise jack. Dit jack wordt bovendien gedragen tijdens het afspelen van het Champions League anthem voorafgaande aan de thuiswedstrijden van de club dit seizoen. Dit jack is dan ook geheel in stijl van de clubkleuren van City. Het jack is overwegend licht blauw en wordt gekenmerkt door de witte strip over de schouders en mouwen. Verder heeft het jack een hoge hals. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de Engelse club. Qua design heeft het franchise trainingsjack van de club veel weg van het voormalige N98 jack. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken en op de achterkant van het jack prijkt een deel van de naam van de club: CITY. Qua materiaal heeft het jack wel een verandering ondergaan. Waar de N98 voor 100% uit polyester bestonden, is dit bij dit trainingsjack een combinatie van polyester (45%) en katoen (55%). De mouwen van het jack zijn de zogenaamde raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en hiermee kan je ook nog eens vrij bewegen. Dit jack heeft een prijs van € 79,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen.

Manchester City windbreaker trainingsjack 2017-2018

Naast het franchise jack hebben de Engelse club en Amerikaanse kledingsponsor ook weer een windrunner gelanceerd. Deze authentic windrunner dragen de spelers van Manchester City vooral tijdens trainingen in de herfst en winner. Daarnaast is het een perfect item om ook casual te dragen. De windrunner heeft een opvallend design. Dit betreft het zogenaamde chevron design. De bovenkant van de trainingsjack is licht blauw en de onderkant navy blauw. Deze beide kleuren worden gescheiden door een v-shape. Hiermee hebben de jacks hetzelfde design als de eerste windjacks die Nike lanceerde in 1978. De achterkant van het jack bevat een kleine opening, welke perfect is voor ventilatie en verder wordt dit trainingsjack gekenmerkt door de capuchon met touwtjes. Op de borst van het jack prijken de logo’s van de club en Nike en ook dit jack bevat weer twee zakken. Dit jack bestaat wel voor 100% uit polyester en bevat een waterafstotend laagje. Het jack is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 79,95.

Check ook het nieuwe Manchester City trainingspak voor 2017-2018 of dezelfde soort jacks van AS Roma. 

Manchester City trainingsjack kopen

Deze nieuwe jacks worden vanaf nu gedragen door spelers als Aguero, De Bruyne, Toure, Gabriel Jesus, Bernardo Silva, Sane en andere sterren. Het franchise jack kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL en de windbreaker is alleen voor volwassenen beschikbaar. Wil je andere producten van Manchester City kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop de nieuwe CITY jacks in DEZE SHOP

of deze WINKEL!