22 oktober 2020

Manchester City Champions League trainingsshirt 2020-2021

De nieuwe Champions League collectie van Manchester City bevat niet alleen het roze Manchester City trainingspak, maar ook een tweetal nieuwe trainingsshirts. Deze training shirts dragen de spelers van City tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2020-2021. In het miljardenbal neemt de club van manager Pep Guardiola het op tegen FC Porto, Olympiakos en Olympique Marseille. In het zogenaamde pré match top wordt de warming-up afgewerkt en het trainingsshirt wordt logischerwijs alleen gedragen tijdens de trainingen.

Manchester City warming-up shirt Champions League 2020-2021

Het Manchester City Champions League warming-up shirt heet is overwegend navy blauw met een all-over Paisley print. Dit is dezelfde print als op het 3e shirt van Manchester City. In dit voetbalshirt spelen ''The Citizens'' met name de uitwedstrijden in de Champions League dit seizoen. De Paisley print wordt gekenmerkt door het sierlijke motief, dat wat weg heeft van een komma. De naam Paisley is afkomstig van de Schotse stad Paisley, waar in de achttiende eeuw shawls werden geweven met hetzelfde abstracte motief. Zowel het warming-up shirt als het derde voetbalshirt zijn een eerbetoon aan de rijke muziek en fashioncultuur van de stad. De Paisley print staat namelijk synoniem voor de ''Mod'' en ''Brit Pop'' van de jaren '90 en de fashioncultuur van de jaren '60. Nog steeds wordt de huidige mode en muziek beïnvloed door deze stijlen. De print bevindt zich alleen op de body van het warming-up shirt. De mouwen en de ronde hals van het trainingsshirt zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor de mouwen. De rechterborst is uitgerust met de cat van kledingsponsor Puma en de linkerborst bevat de officiële clubbadge. De achterkant van het warming-up shirt is geheel navy blauw.

Roze Manchester City trainingsshirt 2020-2021

Het Manchester City Champions League trainingsshirt is dit jaar geheel roze met grijze accenten. De grijze details komen terug in de band over de schouders en mouwen in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van de club en Puma zijn grijs. Bovendien is de achterzijde van het Champions League trainingstenue grijs. De mouwen zijn uitgerust met een speciaal patroon van lijnen, welke wat weg hebben van een doolhof. Beide nieuwe trainingsshirts zijn voorzien van de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze nieuwe trainingstenues.

Champions League trainingsshirt Manchester City bestellen

Het warming-up shirt en trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het warming-up shirt is € 59,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. Het trainingsshirt is € 44,95 voor kinderen en € 49,95 voor volwassenen. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Manchester City trainingsshirt direct in deze winkel!

of deze FANSHOP 

of deze SHOP!

Roze Manchester City trainingsshirt 2020-2021

Manchester City trainingsshirt Champions League 2020-2021