De nieuwe voetbalshirts van Mainz voor het seizoen 2014-2015 zijn na de spectaculaire wedstrijd tegen HSV officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. Mainz zal komend seizoen ook een 3e shirt gaan dragen, nadat het zich afgelopen zaterdag heeft geplaatst voor Europees voetbal. Dit 3e voetbalshirt zal gedragen gaan worden gedurende uitwedstrijden in Europees verband. Het Mainz thuisshirt is overwegend rood gekleurd. Het Mainz thuisshirt 2014-2015 is gebaseerd op het nieuwe Nike Laser II template en is ook in het bezit van witte details. Onder andere de Griekenland voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn ook in het bezit van dit template. Dit betekent dat het nieuwe Mainz voetbalshirt voor het seizoen 2014-2015 een klassiek uiterlijk heeft. Het shirt zal gedragen gaan worden gedurende thuiswedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League. Witte details van het voetbalshirt komen tot uiting op de klassieke polo kraag en aan de uiteinden van de mouwen. Zowel de kraag als de bies op de mouwen bezit een klein rood detail. Op de linkerborst van het voetbalshirt is het logo van Mainz gedrukt. Op de rechterborst is een witte Nike swoosh gedrukt. Op het midden staat de naam van hoofdsponsor Entega Ökostrom gedrukt. Het Mainz thuistenue 2014-2015 wordt aangevuld met een rood short en rode kousen.

Het Mainz uitshirt 2014-2015 is overwegend wit en bezit ook het Nike Laser II template. Ook dit voetbalshirt bezit dus een klassieke polo kraag. Het Mainz 2014-2015 uitshirt is geheel wit. Het bezit dus geen details die andere kleuren bezitten. De Nike swoosh wijkt samen met de andere logo's enkel af van de kleur wit. De Nike swoosh is zwart. Het logo van het Duitse Mainz komt terug op de linkerborst. De logo van hoofdsponsor Entega Ökostrom is op het midden van het shirt gedrukt. Het logo is paars. Het Mainz uittenue 2014-2015 wordt aangevuld met een zwart short en zwarte kousen. Beide kledingstukken bezit witte details.

Zoals gezegd komt Mainz in het seizoen 2014-2015 ook in het bezit van een 3e shirt. Door een 7e eindpositie in de Bundesliga mag Mainz volgend jaar gaan deelnemen aan de Europa League. Het 3e shirt is overwegend zwart en bezit daarnaast ook witte details. Ook dit voetbalshirt is gebaseerd op het Nike Laser II template. Witte details komen op het Mainz 3e shirt terug op de klassieke polo kraag en mouwen. Het voetbalshirt bezit een witte kraag voorzien van een klein zwart detail. Dit geldt ook voor de uiteinden van de mouwen. De Nike swoosh op de rechterborst is wit gekleurd. Op de linkerborst is het logo van de club Mainz gedrukt. Op het midden is een wit logo van hoofdsponsor Entega Ökostrom gedrukt. Het Mainz 3e shirt 2014-2015 wordt aangevuld met een wit short. De Mainz voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn verkrijgbaar bij de online voetbalshop van Subside Sports. In deze voetbalshirts schitteren sterren als Okazaki, Geis en Choupo-Moting. Check hieronder foto's van de nieuwe Mainz voetbalshirts 2014-2015

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

Mainz Voetbalshirts 2014-2015

 

Mainz Thuisshirt

Mainz Uitshirt (1)

Mainz 3e Shirt

Bron foto's:

 footyheadlines.com