Mainz 05 thuisshirt 2019-2020

Mainz 05 en Lotto hebben deze week het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gepresenteerd. In het nieuwe voetbalshirt speelt FSV Mainz 05 de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de Opel Arena gedurende 2019-20. Mainz eindigde ook afgelopen seizoen in de middenmoot, dus speelt komend seizoen ook weer op het hoogste niveau van Duitsland. Lotto is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van het nieuwe voetbalshirt van de Duitse club van trainer Sandro Schwarz. Beide partijen hebben sinds 2015 een partnership en deze duurt in ieder geval tot de zomer van 2020.

Mainz 05 thuis shirt en tenue 2019-2020

Het Mainz 05 voetbalshirt is ook dit seizoen weer overwegend rood en bevat een melange achtige print. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals en een gevouwen kraag. Deze kraag bevat aan de zijkanten en achterkant een witte en zilveren strip. Op de borst van het nieuwe Mainz 05 voetbalshirt staan de logo's van de club en Lotto en op het midden van het tenue staat sponsor Kommerling Premium Fenster. Het bedrijf is sinds 2015 de shirtsponsor van Mainz. De achterkant van het tenue is uitgerust met een speciaal detail. Aan de bovenkant prijkt namelijk het oprichtingsjaar van ''der Karnevalsverein'': 1905. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rood/grijze strip en de kousen van het tenue zijn geheel rood.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Mainz 05 voetbalshirt, welke vanaf nu wordt gedragen door spelers als Ujah, Mateta, Gbamin, Quaisn, Boetius, Bell en andere spelers. Het shirt wordt voor het eerst gedragen in de laatste thuiswedstrijd van 2018-2019. Hierin neemt Mainz het op tegen Hoffenheim.

FSV Mainz voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Mainz 05 thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf juni/juli bestellen in de onderstaande winkel. Het voetbalshirt heeft een prijs van EU 79,95 voor volwassenen. In deze webshop heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Mainz 05 voetbalshirt in DEZE WINKEL