Dit is het FSV Mainz carnaval voetbalshirt 2023

FSV Mainz en kledingsponsor Kappa hebben ook dit jaar weer een speciaal carnaval voetbalshirt gepresenteerd. Ook in de Duitse stad wordt carnaval groots gevierd en daar hoort ook dit jaar weer een speciaal voetbalshirt bij, waarin FSV Mainz een paar wedstrijden speelt in de periode rondom carnaval (16 februari-22 februari). Kappa is opnieuw de producent van het FSV Mainz Carnaval voetbalshirt 2023. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2020 de kledingsponsor van de ''Karnevalsverein''.

Het FSV Mainz carnavalsvoetbalshirt 2023 is een ode aan de stad en carnaval en bevat ook nog eens verschillende club details. Het voetbalshirt is in stijl van de carnavalskleuren van Mainz: rood, wit, blauw en geel. Deze kleuren zijn verdeeld in verschillende vlakken, die samen de letter M van Mainz bevatten. Het voetbalshirt is daarnaast uitgerust met een all-over print van verschillende elementen die te maken hebben met de stad of met carnaval, zoals de ''Dom van Mainz'' (Dom St. Martin) en een narrenpet. De achterkant van het voetbalshirt is volledig wit en de V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn rood. Het logo van Kappa staat in het wit zowel op de rechterborst als op de mouwen en de badge van de in 1905 opgerichte club staat op de linkerborst. Hoofdsponsor Kömmerling versiert het midden van het FSV Mainz carnavalsvoetbalshirt 2023. In de nek op de achterzijde van het tenue bevindt zich het stadswapen van de Duitse stad. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een repeterende print van het Kappa logo. Op het voetbalbroekje staat ook het clublogo. De kousen zijn geheel in stijl van de carnavalskleuren van Mainz. De kousen zijn rood en bevatten een wit, blauw en geel blok. In het witte blok staat de naam van de club: Mainz 05.

Een deel van de opbrengst van het voetbalshirt (€ 5,-) komt ten goede aan de Förderverein für Tumor- und Leukämiekranke Kinder e. V. Mainz, die zich toelegt op de psychosociale zorgt voor kinderen met kanker en hun familieleden, van de diagnose tot nazorg, evenals medische zorgt op de afdeling kinderoncologie van het Universitair Medisch Centrum van Mainz.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het special edition voetbalshirt van FSV Mainz. Dit voetbalshirt kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de Duitse club. Het voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95. Check andere FSV Mainz voetbalshirts in deze winkel. Directe levering!

FSV Mainz Carnavalsvoetbalshirt 2023

FSV Mainz Carnavalsvoetbalshirt 2023

Details FSV Mainz Carnavalsvoetbalshirt 2023

 Detail FSV Mainz Carnaval voetbalshirt 2023