FSV Mainz uitshirt 2020-2021

FSV Mainz en Kappa hebben afgelopen weekend ook het nieuwe FSV Mainz uitshirt 2020-2021 gelanceerd. Qua design heeft het tenue veel weg van het thuisshirt, maar dan in een omgekeerde kleurencombinatie. In het nieuwe uittenue speelt de club van trainer Achim Beierlorzer de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden in 2020-2021. Kappa is vanaf dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ‘’der Karnevalsverein.’’ Het Italiaanse sportmerk is de opvolger van Lotto, dat sinds 2015 deze functie had.

Wit FSV Mainz uit shirt en tenue 2020-21

Het Mainz uitshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door het design van rode en witte ruiten over de mouwen. De onderkant van de mouwen bevatten een brede witte band, waarin in het rood het omni logo van Kappa is verwerkt. Het Kappa logo staat ook op de rechterborst van het tenue. De linkerborst bevat het logo van de in 1905 opgerichte club en sponsor Kömmerling staat op het midden van de tenues. Daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals, welke aan de achterkant rood is. De achterkant van het tenue is geheel wit en bevat aan de bovenkant het stadswapen. Het Mainz uittenue wordt compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje, waarop ook de logo’s van de club en Kappa staan. De kousen zijn wit met op het midden de naam van de club in het rood.

Alle Kappa voetbalshirts zijn dit seizoen weer uitgerust met de Kappa Kombat Pro System technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het officiële FSV Mainz 05 uitshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mateta, Kunde, Quaison, Boëtius, Baku, St. Justus, Bell en andere sterspelers.

FSV Mainz voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Mainz 05 thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL). Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt van de club? Check het dan direct in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Mainz 05 voetbalshirt in deze SHOP

of DEZE WINKEL

 

Mainz uitshirt 2020-2021

 

FSV Mainz uitshirt 2020-2021