4 augustus 2020

FSV Mainz thuisshirt 2020-2021

FSV Mainz en kledingsponsor Kappa hebben vandaag het nieuwe FSV Mainz thuisshirt 2020-2021 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt Mainz de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de OPEL Arena gedurende dit seizoen. De club van trainer Achim Beierlorzer eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in de Bundesliga en speelt dan ook dit seizoen weer op het hoogste niveau. Vanaf dit seizoen is Kappa kledingsponsor van de Duitse club. Het Italiaanse sportmerk en de club tekenden begin dit jaar een contract voor vijf seizoenen.

FSV Mainz thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe FSV Mainz thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen weer overwegend rood en de body van het tenue wordt gekenmerkt door de print van grote chevrons/driehoeken in twee tinten rood. De ruiten komen ook weer in het rood en wit terug op de mouwen van het tenue. De mouwen worden dit seizoen afgesloten door een brede witte band, waarin het Kappa logo in het rood is verwerkt. Het logo van de nieuwe kledingsponsor prijkt in het wit op de rechterborst van het tenue. Kappa blijft in ieder geval tot de zomer van 2025 kledingsponsor van '' der Karnevalsverein'' en is de opvolger van Lotto, dat sinds 2015 kledingsponsor was. De andere borst bevat het embleem van de in 1905 opgerichte voetbalclub. Kömmerling is sinds 2015 shirtsponsor van Mainz en prijkt ook dit seizoen weer op het midden van de FSV Mainz voetbalshirts. Daarnaast bevat het voetbalshirt dit seizoen een witte V-hals. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is het wapen van de stad nog verwerkt en daarnaast bevatten de tenues aan de zijkanten nog een dunne, gouden lijn. Het tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten op een rij het Kappa omni logo. Op de voetbalbroekjes staat ook weer het clublogo. De kousen van het tenue zijn geheel rood en bevatten op het midden de naam van de club.

Alle Kappa voetbalshirts zijn dit seizoen weer uitgerust met de Kappa Kombat Pro System technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de FSV Mainz voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mateta, Kunde, Quaison, Boëtius, Baku, St. Justus, Bell en andere sterspelers of check het nieuwe FSV Mainz uitshirt 2020-2021. 

FSV Mainz voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Mainz 05 thuisshirt 2020-2021 kun je nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 79,95. Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt van de club? Check het dan ook in deze webshops. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Mainz 05 voetbalshirt in deze SHOP

of DEZE WINKEL

FSV Mainz thuisshirt 2020-2021

FSV Mainz voetbalshirt 2020-2021