10 mei 2022

FSV Mainz thuisshirt 2022-2023

FSV Mainz 05 en kledingsponsor Kappa hebben het nieuwe FSV Mainz 05 thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Duitse club de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de MEWA Arena gedurende 2022-2023. De spelers van FSV Mainz debuteren in dit voetbalshirt in de laatste thuiswedstrijd van 2021-2022. Op zaterdag 14 mei neemt de ''Karnevalsverein'' het op tegen Eintracht Frankfurt. Ook dit seizoen is Kappa weer de producent van de FSV Mainz voetbalshirts. Het van origine Italiaanse sportmerk is sinds de zomer van 2020 de kledingsponsor van de Bundesliga club en dit contract loopt nog tot medio 2025.

FSV Mainz 05 thuis shirt en tenue 2022-2023

Vergeleken met voorgaande twee seizoenen heeft het FSV Mainz 05 thuisshirt 2022-2023 een vrij eenvoudig design. Bovendien bevat het voetbalshirt minder witte accenten. Het FSV Mainz thuisshirt is bijna volledig rood en bevat een design van grote ruiten in twee tinten rood. Dit is hetzelfde template als het FSV Mainz 3e shirt van afgelopen seizoen. Het tenue bevat verder gouden accenten, verwijzend naar de ''gouden'' stad Mainz. De band aan de binnen- en achterkant van de hals is goud & ook de band aan de onderkant van de mouwen is goud. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Kappa omni logo in het wit en de linkerborst bevat de badge van de Duitse club. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor Kömmerling. In de laatste wedstrijd van 2021-2022 draagt FSV Mainz ook de tekst: ''You''ll Never Walk Alone'' met een hartje in de kleuren van Oekraïne op het voetbalshirt. De stichting van hoofdsponsor KÖMMERLING is sinds het begin van de oorlog betrokken bij humanitair werk in Oekraïne door het organiseren van transport van goederen. De Profine Group, waartoe ook KÖMMERLING behoort, heeft een fabriek in de Oekraïne en beschikt daarom ook over de logistieke middelen om directe toegang tot het land en de getroffen bevolking te bemachtigen. FSV Mainz aanvoerder Moussa Niakhaté, reageert op het eenmalige initiatief: ''Voetbal ontroert ons en verenigt mensen met verschillende achtergronden. Er gebeuren echter dingen in de wereld waardoor voetbal onbelangrijk lijkt. Elke dag verliezen mensen over de hele wereld op tragische wijze het leven in zinloze oorlogen. We willen laten zien dat we samen staan met degenen die lijden onder de oorlog. We moeten niet alleen voor elkaar opkomen op het veld, maar ook voor de vrede"

In 2022-2023 staat alleen het logo van Kömmerling op de FSV Mainz tenues. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Kappa staan. De kousen zijn volledig rood en bevatten op het midden ook het logo van de club. Zoals alle Kappa tenues zijn de FSV Mainz voetbalshirts uitgerust met de Kappa Hydroway technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FSV Mainz voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Niakhaté, Burkardt, Lee, Burgzorg, Kohr, Stach, Boëtius, Shabani en nog meer spelers.

FSV Mainz voetbalshirt bestellen

Het Kappa FSV Mainz thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 79,95. In deze winkels kun je het tenue van Mainz ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel het Mainz 05 voetbalshirt in deze SHOP

of DEZE WINKEL

FSV Mainz thuistenue 2022-2023

FSV Mainz thuisshirt 2022-2023

FSV Mainz thuisshirt 2022-2023

FSV Mainz thuisshirt 2022-2023