FSV Mainz Carnavalsvoetbalshirt 2021

''Der Karnevalsverein'' FSV Mainz en kledingsponsor Kappa hebben ook dit jaar weer een speciaal Carnaval voetbalshirt gelanceerd. Het nieuwe voetbalshirt wordt door Mainz dit seizoen in een aantal wedstrijden rondom carnaval (14 februari) gedragen en is een eerbetoon aan de supporters, die de club ook in tijden van corona blijven steunen. Het nieuwe 1. FSV Mainz carnaval voetbalshirt is al het vijfde achtereenvolgende carnavalsshirt van de Duitse Bundesliga club en ook dit jaar heeft het tenue weer een speciaal design. Kappa is overigens voor het eerst verantwoordelijk voor dit design. Het Italiaanse merk is sinds 2020 de kledingsponsor van Mainz en beide partijen tekenden destijds een contract voor vijf seizoenen. 

Het FSV Mainz Carnaval voetbalshirt 2021 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale banen in de carnavalskleuren van de stad Mainz: rood/wit/blauw/geel. De mouwen zijn rood en worden afgesloten door een witte band, waarin in het rood het Kappa logo is verwerkt. Het logo van het Italiaanse sportmerk prijkt ook op de rechterborst. De andere borst bevat de badge van de in 1905 opgerichte club en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor YOURWINDOW.de, onderdeel van hoofdsponsor KÖMMERLING. Het Mainz Carnaval voetbalshirt bevat verder een witte, ronde hals met een subtiele rode lijn. De achterkant van het tenue heeft een speciaal design. Hier zijn namelijk de namen van de supporters verwerkt, die hebben afgezien van het de restitutie van hun seizoenkaart vorig seizoen. Als erkenning en dank hiervoor hebben FSV Mainz en Kappa de namen van deze supporters vereeuwigd op het nieuwe tenue. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt het stadswapen van de Duitse stad. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rood/witte kousen. Van het voetbalshirt zijn overigens slechts 1905 items geproduceerd en dit aantal komt overeen met het oprichtingsjaar van de Duitse club waar Bo Svensson als trainer aan het roer staat.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Mainz Carnavalsvoetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Szalai, Quaison, Kunde, Stöger, Burkardt, Dong-Won, Boëtius, St Juste en nog meer spelers vanaf nu dragen. Dit voetbalshirt kun je alleen in de officiële fanshop van de Duitse club bestellen. Ben je op zoek naar een (retro) voetbalshirt van Mainz? Check het dan in deze Mainz fanshop of deze SHOP!

FSV Mainz Carnvalvoetbalshirt 2021