Het nieuwe Mainz thuisshirt voor 2015-2016 is inmiddels ook officieel gelanceerd door Mainz 05 en kledingsponsor Lotto. In deze voetbalshirts speelt Mainz 05 de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de Coface Arena gedurende dit seizoen. Eerder presenteerde de club al het nieuwe uitshirt en 3e shirt. Echter nu alle voetbalshirts van de club, die vorig seizoen als elfde eindigde in de Bundesliga, bekend zijn, is er een speciale fotoshoot met drie Duitse dames geregeld. Check de foto hieronder :)! Dan over naar het design van het nieuwe FSV Mainz 05 thuisshirt.

Mainz 05 thuistenue 2015-2016

Het Mainz thuisshirt 2015-2016 is zoals altijd overwegend rood en bevat een opvallende hals. De hals bevat namelijk een open hals met een witte opstaande kraag. De witte kleur komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen, welke gekenmerkt door de golf die de bies scheidt van de mouwen. In de bies staat het logo van Lotto, welke ook terug komt op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club en hoofdsponsor Kömmerling versiert het midden van het voetbalshirt van FSV Mainz 05. Het nieuwe thuistenue van Mainz 05 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met een rode strip aan de onderkant. De kousen zijn ook geheel rood en bevatten net boven het midden een witte strip. Check hieronder de foto's van de nieuwe FSV Mainz 05 thuistenues 2015-2016, waarin sterren als Soto, Jara en Muto gedurende het seizoen 2015-2016 schitteren. Check op de foto's bovendien het nieuwe uitshirt en 3e shirt van de Duitse club.

Het nieuwe Mainz 05 thuisshirt, uitshirt en 3e shirt kan je vanaf eind augustus 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Bundesliga clubs. Laat daar ook je Bundesliga voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspelers!

Mainz -05-thuisshirt -2015-2016

Bron:

footyheadlines.com