1 februari 2016

Mainz 05 Carnavalsshirt 2016

Mainz en Lotto hebben een speciaal Carnavalsshirt gelanceerd. Dit speciale ''Fastnachtstrikot'' werd afgelopen vrijdag door FSV Mainz 05 gedragen in de wedstrijd tegen Borussia Monchengladbach. Dit shirt werd eenmalig gedragen door de Bundesliga club en heeft een speciaal design.

Het nieuwe Carnalvalsshirt van Mainz 05 heeft de rode basiskleur van het thuisshirt van de club en is verder uitgerust van witte blauwe en gele accenten. Deze kleuren komen in flitsende strepen in verschillende diktes terug over de mouwen. Verder bevat het shirt een ronde blauwe hals. Deze kleuren zijn gebaseerd op de kleuren van het carnaval van Mainz, welke één van de meest bekende Carnavalssteden is in Duitsland. De linker borst van het nieuwe Mainz 05 shirt is uitgerust met een speciaal logo van de club in stijl van Carnaval met de muts van de harlekijn. De andere borst is uitgerust met het logo van Lotto en kledingsponsor Kömmerling versiert het midden van de voetbalshirts. Het logo van Lotto staat ook op de mouwen en de achterkant van het shirt bevat drie keer het getal 1. Check hieronder de foto's van het speciale tenue van de club of check de eerder gelanceerde voetbalshirts voor 2015-2016.

De Mainz 05 voetbalshirt kan je kopen in de shop van Subside Sports! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Of check het overzicht hiernaast of hieronder.

Mainz -05-carnaval -voetbalshirt -2016