18 maart 2014

Macron nieuwe kledingsponsor Vitesse vanaf 2014-2015

Vandaag is Macron officieel gepresenteerd als nieuwe teamkledingsponsor van Vitesse. Daarmee neemt het Italiaanse merk het stokje over van Nike, welke de afgelopen twee seizoenen teamkledingsponsor was van de club uit Arnhem. Vitesse en Macron zijn een overeenkomst van de duur van maar liefst vijf jaar overeengekomen, welke ervoor zorgt dat het de langstlopende deal van Vitesse is met een kledingsponsor in de geschiedenis van de club. Macron is momenteel ook teamkledingsponsor van AZ, Napoli, Lazio Roma, Aston Villa, Bologna, Hajduk Split, Betis Sevilla, Crytal Palace en Leeds United. Uiteraard zijn beide partijen erg verheugd met de samenwerking van beide partijen, welke vanaf komende zomer in zal gaan. Dit betekent dat de nieuwe voetbalshirts van Vitesse voor het seizoen 2014-2015 van Macron zullen zijn en medio juni officieel worden gelanceerd door Macron en Vitesse.

Commercieel directeur van Vitesse, Peter Gansler: "We zijn verheugd met de meerjarige samenwerking. Macron staat bekend als een kwalitatief hoogwaardig merk. Dankzij samenwerkingen met clubs zoals Aston Villa FC, SSC Napoli en Crystal Palace FC, is Macron een bekende en erkende partij in de voetbalwereld. Zowel het Stichtingsbestuur als de Supportersvereniging worden betrokken bij het ontwerp van het nieuwe shirt. De nieuwe thuis- en uitshirts worden in de zomerperiode gepresenteerd.'' Stef ten Thij, voorzitter van de Supportersvereniging: "Als Supportersvereniging vinden we het prettig om betrokken te worden in allerlei processen die gaande zijn binnen Vitesse. Helemaal als het gaat om essentiƫle waarden en uitingen van de club zoals het ontwerp van het tenue. We zien graag ruimte voor onze traditie, strepen en kleuren die terugkomen in het nieuwe tenue. Dat geldt voor zowel het thuis- als uittenue." Ook het Stichtingsbestuur was nauw betrokken bij het proces. Voorzitter Kees Bakker: "Wij waarderen de gang van zaken in het proces. Het Stichtingsbestuur is benaderd om mee te denken over de uitgangspunten voor het ontwerp. Samen met verschillende stakeholders zien we toe op de herkenbaarheid van het nieuwe shirt en de historie van Vitesse. Met het nieuwe tenue wordt de identiteit van Vitesse gewaarborgd." Gianluca Pavanello, CEO Macron: "We zijn trots op de aanstaande samenwerking met Vitesse. Het is een club met een geweldige historie. We trekken samen intensief op om een unieke collectie te presenteren. De nieuwe shirts krijgen een duidelijke verwijzing naar Arnhem, waarvan we denken dat alle supporters dat enorm gaan waarderen. Met dit partnership laten we andermaal zien een grote kledingpartner te zijn in de Europese sportwereld."

Wij zijn zeer benieuwd naar de designs van de nieuwe Vitesse voetbalshirts 2014-2015. Zoals gezegd zullen deze medio juni/juli 2014 officieel worden gelanceerd. Zowel de thuisshirts, uitshirts en trainingsshirts zijn dan te koop in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Vitesse trainingspakken van Macron.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Vitesse _Macron

Bron foto's: Vitesse