23 mei 2022

Luxemburg voetbalshirts 2022-2024

De nationale voetbalbond van Luxemburg en kledingsponsor Errea hebben vandaag de nieuwe Luxemburg voetbalshirts 2022-2024 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het Luxemburgs voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Deze voetbalshirts worden bovendien gedragen tijdens de Nations League wedstrijden in de periode 2022-2024. Vanaf dit jaar is Errea de kledingsponsor van Luxemburg. De deal met Errea is onderdeel van het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit is een project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden ondersteund worden bij de aankleding van de nationale elftallen. Het contract tussen de UEFA en Errea loopt in ieder geval tot de zomer van 2026.

Luxemburg thuisshirt 2022-2024

Het Luxemburg thuisshirt 2022-2024 is in stijl van de kleuren van de nationale vlag. Het voetbalshirt is rood en wordt gekenmerkt door een witte, verticale baan over het midden van het tenue. Deze baan wordt geflankeerd door twee dunnere, lichtblauwe strepen. In de witte baan is een all-over print van leeuwen verwerkt, verwijzend naar de de leeuw uit het logo van de voetbalbond en de leeuw uit de heraldiek van het land. De V-hals van het Luxemburg thuistenue is ook lichtblauw en aan de binnenkant van de hals bevinden zich drie dunne lijnen in de kleuren van de Luxemburgse vlag met daartussen de tekst: ''Roude Lei Huel Se” (Rode leeuwen, pak ze). In de nek op de achterzijde van het thuistenue staan de initialen van de voetbalbond: FLF. Ter hoogte van de schouders bevinden zich ook nog twee banen, waarin een leeuwenprint is verwerkt. Op het midden van de borst prijkt het logo van Errea in het rood en de linkerborst bevat de badge van de Luxemburgse voetbalbond, de Fédération Luxembourgeoise de Football (FLF). Het Luxemburg thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte en lichtblauwe accenten.

Luxemburg uitshirts 2022-2024

Het Luxemburg uitshirt 2022-2024 is navy blauw en bevat een design van brede, horizontale banen in het blauw. Deze banen zijn uitgerust met een print van leeuwen en bevatten bovendien dunne, horizontale lijnen. De v-hals en de biesjes van dit tenue zijn rood. Het uitshirt is heeft dezelfde details als het thuistenue. De binnenkant van de hals is uitgerust met drie lijnen in de kleuren van de nationale vlag met dezelfde tekst. De achterkant van het tenue bevat ook de initialen van de voetbalbond. Het logo van Errea staat op dit voetbalshirt op de rechterborst in plaats van op het midden. Het Luxemburg uittenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en navy blauwe kousen met rode accenten. In een aantal uitwedstrijden draagt het nationale elftal het Luxemburg 3e voetbalshirt 2022-2024. Dit voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door het grote kruis op de voorkant van het voetbalshirt. Dit kruis is verdeeld in flitsende, diagonale lijnen in het rood en lichtblauw. Het 3e voetbalshirt bevat een lichtblauwe v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen is rood. Het Errea logo prijkt op het midden van de borst en ook dit tenue bevat dezelfde accenten als het thuisshirt en uitshirt.

Zoals alle tenues van Errea zijn de Luxemburg voetbalshirts 2022-2024 uitgerust met de Ti-energy® technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Rodrigues, Thill, Sinani, Martins, Selimovic, Barreiro, Jans en nog meer spelers.

Luxemburg voetbalshirt bestellen

De nieuwe Luxemburg voetbalshirts 2022-2024 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkels vind je ook de voetbalshirts van andere landen die deel uit maken van het UEFA Kit Assistence Scheme (Andorra, Wit Rusland, Faroer Eilanden, Liechtenstein, Cyprus, Malta & San Marino). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het Luxemburg voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Luxemburg voetbalshirts 2022-2024

Details Luxemburg voetbalshirts 2022-2024

Luxemburg voetbalshirts 2022-2024