14 oktober 2020

Luxemburg voetbalshirts 2020-2021

De nationale voetbalbond van Luxemburg en kledingsponsor Macron hebben inmiddels ook de nieuwe Luxemburg voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Luxemburgse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Sinds 2018 is Macron de kledingsponsor van Luxemburg. Dit heeft alles te maken met het feit dat de Luxemburgse voetbalbond is aangesloten bij het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit is een speciaal project van de UEFA, waarbij nationale voetbalbonden ondersteund worden bij de aankleding van het nationale elftal.

Luxemburg thuisshirt 2020-2022

Het Luxemburg thuisshirt 2020-2021 is dit jaar geheel rood en bevat een watermerk van de leeuw uit het logo van de voetbalbond als all-over print over het tenue. Verder bevat het tenue ook de andere kleuren uit de Luxemburgse vlag. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een lichtblauwe band. De V-hals is lichtblauw en bovendien bevat het voetbalshirt een opstaande kraag in het lichtblauw. De rechterborst bevat het logo van Macron en dit logo komt ook weer terug op beide mouwen. De linkerborst is voorzien van de badge van de nationale voetbalbond, de Fédération Luxembourgeoise de Football (FLF). In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de tekst: "ROUDE LÉIW HUËL SE." Het Luxemburg thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Luxemburg uitshirt 2020-2022

Het Luxemburg uitshirt 2020-2022 is wit en wordt gekenmerkt door de verticale lichtblauwe en rode baan over het midden van het tenue. Deze banen worden op het midden deels onderbroken. De kleurencombinatie komt ook terug in de banen op de zijkanten van het tenue en in de band aan de onderkant van de mouwen. Verder is het uittenue uitgerust met een witte Koreaanse henley collar en is het logo van Macron op de rechterborst en de mouwen lichtblauw. De binnenkant van zowel het thuisshirt als uitshirt bevat een label in de kleuren van de Luxemburgse vlag. Ook de achterkant van dit tenue is voorzien van dezelfde tekst als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Alle Macron tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Sinani, Rodigrues, Thill, Muratovic, Selimovic, Jans en andere spelers.

De Luxemburg voetbalshirts kun je helaas nog niet bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van het land? Check het in DEZE WINKEL

Luxemburg thuisshirt 2020-2022

Luxemburg uitshirt 2020-2022