2 september 2019

F91 Dudelange voetbalshirts 2019-2020

De Luxemburgse club F91 Dudelange heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League en neemt het in de poulefase op tegen Sevilla, Apoel Nicosia en FK Qarabag. Eerder deze zomer lanceerde de club in samenwerking met kledingsponsor JAKO al de nieuwe tenues voor 2019-2020. In deze voetbalshirts speelt het elftal van Emilio Ferrera ook de wedstrijden in de de Luxemburgse competitie (de Nationaldivision) en beker dit seizoen.

F91 Dudelange thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe F91 Dudelange thuisshirt voor 2019-2020 is geheel wit met zwarte accenten. De taping over de schouders is zwart en hetzelfde geldt voor het logo van het Duitse sportmerk JAKO op de rechterborst en het logo van Leopard Natural op het midden van het tenue. Ook de zijkanten van het FK Dudelange thuistenue bevatten een zwarte taping. De mouwen zijn bovendien uitgerust met de trademark tekens van JAKO. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo staat een ster. Deze ster verwijst naar de meer dan tien (veertien) kampioenschappen van de club. Het tenue van F91 Dudelange wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte accenten.

F91 Dudelange uitshirts 2019-2020

Dudelange heeft dit seizoen twee verschillende uittenue. Het eerste uitshirt is geel en bevat een diagonale zwarte band van de linkerschouder naar de rechter onderkant van het tenue. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en geel/zwarte kousen. Het andere Dudelange uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het gele uitshirt. Dit tenue is echter lichtblauw met een diagonale zwarte band. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en lichtblauwe kousen met zwarte details. Op de uittenues staat Lavazza als hoofdsponsor. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe F91 Dudelange tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Stolz, Sinani, Pokar, Schnell, Bernier en andere spelers.

Helaas kun je de nieuwe tenues van F91 Dudelange alleen in de clubshop van de club uit Luxemburg bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van dit seizoen? Check het dan in deze winkel. Directe levering!

Bron foto's : F91 Dudelange website