9 mei 2016

Liverpool thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Liverpool shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door New Balance en de Engelse club op een speciaal evenement. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden in Anfield Road gedurende 2016-2017. Uiteraard is het shirt weer geheel rood met enkele speciale accenten. Het shirt is een ode aan de supporters van de club. We bespreken hieronder het design van het nieuwe tenue van de club.

Liverpool thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend rood met gele (amber yellow) details. Voor de gele details is gekozen zodat de spelers nog beter opvallen op het veld en nog sneller zijn of lijken. Deze gele details komen allereerst in subtiele lijnen terug. Rondom de klassieke polo kraag of henley collar is een subtiele gele lijn te vinden, evenals in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het shirt een vrij simpel design. Het shirt wordt bovendien gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten rood over het shirt. Op de borst staan de logo's van New Balance en Liverpool. Het logo van de club bestaat uit de zogenaamde Liverbird en de initialen van de club: LFC. New Balance is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club en volgde destijds Warrior Sports op. Hoofdsponsor Standard Chartered versiert in het geel het midden van het nieuwe Liverpool shirt. De Engelse bank is sinds 2010 verbonden aan de Engelse club en verlengde het contract vorig jaar tot in ieder geval 2018. De achterkant van het shirt bevat aan de bovenkant een vlam met het getal '96, welke verwijst naar het Hillsborough drama, waarbij 96 Liverpool supporters omkwamen. Verder bevat de zoom van het nieuwe shirt van Liverpool nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de tekst: ''There’s no noise like the Anfield noise'' (Er is geen geluid als het geluid van Anfield). Het nieuwe Liverpool tenue wordt  gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een kleine subtiele gele lijn. Bovendien staan de logo's van de club en New Balance op de voetbalbroekjes. De kousen van het nieuwe Liverpool tenue zijn geheel rood en bevatten in het geel de initialen van de club: LFC. De nieuwste shirts en tenues van Liverpool zijn uitgerust met het New Balance Dry systeem. Dit systeem zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf  2016-2017 schitteren sterren als Sturridge, Coutinho, Benteke, Origi, Can, Lallana, Sakho en Can in dit nieuwe shirt. Check bovendien het nieuwe Liverpool uitshirt voor 2016-2017. 

Liverpool voetbalshirt kopen

Het nieuwe Liverpool shirt voor 2016-2017 kan je vanaf mei  kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je het voetbalshirt van Liverpool ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers tijdens de Premier League dragen. Check bovendien goedkopere Liverpool shirts van eerdere seizoenen in deze shop. Of check het overzicht met beschikbare Liverpool producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwste Liverpool shirt voor 2016-2017 deze Liverpool shop 

OF koop je nieuwe Liverpool shirt in deze STORE

Liverpool -fc -shirt -2016-2017


Liverpool Thuisshirt -2016-2017

Liverpool -voetbalshirt -2016-2017
There -s -no -noise -like -the -anfield -noise