27 januari 2021

Liverpool Nike Air Max 4e voetbalshirt 2021

Nike en Liverpool hebben vandaag het special edition Liverpool Air Max voetbalshirt gelanceerd. Dit nieuwe tenue is onderdeel van een speciale Nike Air Max collectie die het Amerikaanse sportmerk heeft uitgebracht voor de drie Engelse topclubs uit het portfolio van het merk: Liverpool, Tottenham Hotspur en Chelsea. Dit special edition voetbalshirt wordt door het keurkorps van trainer Jürgen Klopp overigens niet gedragen tijdens officiële wedstrijden dit seizoen. Hoogstens kan het zo zijn dat we de spelers van de Engelse kampioen in het Nike Air Max voetbalshirt zien tijdens de warming-up. 

Wit/grijs Liverpool voetbalshirt 2021

Het nieuwe Liverpool Nike Air Max voetbalshirt borduurt voort op het design van het Liverpool 3e shirt 2020-2021. In september werd dit alternatieve uittenue gepresenteerd en, zoals bij alle Nike 3e shirts van dit seizoen het geval is, zijn de kleuren van het 3e shirt ook geïnspireerd door een populaire Nike Air Max sneaker. Dit succes is dus doorgetrokken naar de nieuwe collectie en het nieuwe Liverpool Nike Air Max voetbalshirt is geïnspireerd door de Nike Air Max 90 OG Colourway, een grijs/wit/rode Nike Air Max schoen. Dit is vertaald naar een voetbalshirt met een retro look.  Het Liverpool Air Max voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de dunne, zwarte pinstripes over de body van het tenue. De mouwen zijn aan de bovenkant grijs en vanaf het midden naar de onderkant zwart. Dit is ook de kleur van de V-hals. Verder is het Liverpool 4e voetbalshirt uitgerust met een opstaande kraag in het fel rood en dit is ook de kleur van de brede band aan de zijkanten van het voetbalshirt. Een ander opvallend detail betreft het grote Nike Air logo op de rechterborst in het fel rood en zwart. Dit logo is direct de reden dat Liverpool in dit tenue geen wedstrijden speelt. De UEFA en Premier League stellen namelijk grenzen aan de grootte van het logo van de een kledingsponsor op het voetbalshirt. Dit logo mag niet meer dan 20cm2 zijn. Dit Nike Air logo is groter dan door beide instanties is toegestaan. De linkerborst van het tenue is uitgerust met de Liverbird. In de nek op de achterzijde van het tenue zijn opnieuw twee vlammen met daartussen het getal 96 verwerkt. Deze graphic bevindt zich de laatste jaren op alle Liverpool tenues en is een eerbetoon aan de bij het Hillsborough omgekomen supporters in 1989. Omdat dit tenue niet gedragen wordt in officiële wedstrijden, zijn er ook geen voetbalbroekjes en kousen bij dit tenue gelanceerd. Wel hebben Nike en de club een speciale off pitch lifestyle collectie rondom dit tenue gepresenteerd in dezelfde kleuren als het voetbalshirt.

Het Liverpool Air Max voetbalshirt is door Nike wel uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect tenue om casual te dragen of om in te trainen. Check hieronder de afbeeldingen van Henderson en Lawley in deze nieuwe tenues of check ook het Liverpool thuisshirt en uitshirt van dit seizoen!

Liverpool voetbalshirt bestellen

Het Liverpool Nike Air Max voetbalshirt 2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check bovendien de andere kleding uit de Nike Air Max Liverpool collectie. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Liverpool Air Max voetbalshirt direct in deze winkel! 

of deze SHOP! 

Liverpool Nike Air Max voetbalshirt 2021