14 maart 2017

Lazio Roma uitshirt 2017-2018 uitgelekt

Nadat ook het nieuwe thuisshirt van Lazio Roma vandaag uitlekte, is ook het nieuwe uitshirt van SS Lazio vandaag uitgelekt via de Italiaanse krant La Republlica. Als dit ook echt het nieuwe uitshirt van Lazio Roma wordt, dan speelt de club uit de Italiaanse hoofdstad in dit shirt de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende komend seizoen. Lazio Roma staat momenteel op een vierde plaats, waardoor de club zich waarschijnlijk gaat plaatsen voor Europees voetbal. Het nieuwe shirt lijkt overigens gebaseerd te zijn op een shirt waarin de club grote successen heeft gekend. Check hieronder de details van het mogelijke nieuwe SS Lazio uitshirt van 2017-2018

Lazio Roma uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Lazio Roma uitshirt van 2017-2018 lijkt te worden gekenmerkt door de brede licht blauwe en witte banen over het shirt. Hiermee heeft het shirt ongeveer hetzelfde design als het voetbalshirt waarin de club de Champions League wedstrijden speelde tijdens het seizoen 1999-2000. Dit was bovendien het seizoen waarin de club voor de tweede keer in de geschiedenis kampioen van Italië werd. Een jaar eerder werd al beslag gelegd op de Europa Cup II. In de kwartfinale van deze Champions League werd Lazio uitgeschakeld door Valencia. De eerste wedstrijd werd door Valencia al met 5-2 gewonnen, waarna Lazio de terugwedstrijd in Rome met 1-0 won. Sterren van dit elftal waren Nedved, Stankovic, Mancini, Inzaghi, Veron, Simeone, Couto, Mihajlovic en Sensini. 

Ook de mouwen van het mogelijk nieuwe Lazio Roma shirt lijken deze banen te bevatten. Verder bevat het shirt waarschijnlijk een v-hals in het licht blauw met aan de achterkant dunne licht blauwe en witte strepen. De rechter borst is uitgerust met het logo van Macron en de trademark tekens van het Italiaanse merk komen terug op de schouders en mouwen. Macron is sinds 2012 kledingsponsor van de Romeinse club en onlangs werd het contract tot 2022 verlengd. De andere borst bevat in tegenstelling tot het nieuwe Lazio Roma thuisshirt voor 2017-2018 het huidige logo van de club. Verder zal het nieuwe tenue van Lazio waarschijnlijk worden gecompleteerd door een licht blauw broekje met witte details. Deze kleurencombinatie zal ook weer in de kousen van het nieuwe tenue terug komen.

Of dit daadwerkelijk het nieuwe shirt wordt, is nog niet bekend. Het nieuwe uitshirt van Lazio Roma zal pas medio juli officieel worden gelanceerd door de club en Macron. Dan hebben we weer nieuws!