5 mei 2017

Lazio Roma Coppa Italia finale 2017 voetbalshirt

Lazio Roma heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron een speciaal voetbalshirt gelanceerd ter ere van de Coppa Italia van 2017. Deze finale vindt plaats op 2 juni. De club uit Rome neemt het dan op tegen Juventus in het Olympisch Stadion in Rome. Het nieuwe voetbalshirt voor de Coppa Italia heeft veel weg van het Lazio Roma uitshirt van 2016-2017 en bevat wat extra accenten. Het betreft dan ook een limited edition voetbalshirt, waarvan er maar een beperkt aantal zijn geproduceerd. Check hieronder alles over het nieuwe Lazio Roma Coppa Italia finale shirt!

Lazio Roma TIM Cup finale shirt en tenue 2017

Het Lazio Roma Coppa Italia finale shirt voor 2017 heeft dezelfde kleur als het uitshirt van de club en is overwegend navy blauw met aan de zijkanten een licht blauwe strip. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke polo kraag in het wit. Een uniek detail is te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bevat namelijk de Italiaanse driekleur: groen/wit/rood. De Italiaanse tricolore komt ook weer terug in een lijn op de rechter borst. Hierboven staat een gouden inscriptie met een verwijzing naar de finale: ''FINALE TIM CUP 2016-2017 – STADIO OLIMPICO – Juventus FC – SS Lazio.'' Boven deze inscriptie staat het logo van kledingsponsor Macron. Het Italiaanse sportmerk verzorgt sinds 2012 de tenues en trainingskleding van de ''Biancocelesti'' en zal dit in ieder geval tot 2022 blijven doen. Begin dit jaar werd het contract tot 2022 verlengd. De andere borst is uitgerust met het logo van de club en op de mouwen komen de trademark tekens van Macron terug. Verder zijn de mouwen uitgerust met speciale Coppa Italia of Tim Cup badges en staat sponsor SELECO op het midden van de shirts. De onderkant van de voetbalshirts zijn uitgerust met een licht blauwe band. Deze licht blauwe band komt ook weer terug aan de zijkanten van het Lazio Roma voetbalbroekje. Deze is overwegend navy blauw en dat geldt ook de voor de kousen. De sokken bevatten aan de bovenkant nog een witte band.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Lazio Roma Coppa Italia finale tenues uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Keita, Immobile, Biglia, De Vrij, Lulic, Anderson, Lukaku en nog meer sterren!

Lazio Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe Coppa Italia voetbalshirt van SS Lazio is vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Italiaanse club. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Andere Lazio Roma tenues scoren? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het shirt van SS Lazio in deze SHOP

of in deze winkel!