5 augustus 2016

Lazio Roma uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Lazio Roma uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gepresenteerd door kledingsponsor Macron en de Italiaanse club. In dit shirt speelt de club uit de Italiaanse hoofdstad de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende dit seizoen. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Olimpico gedurende 2016-2017. Lazio Roma is afgelopen seizoen op een achtste plek geëindigd en speelt daardoor geen Europees voetbal. Eerder werden al het nieuwe thuisshirt en 3e shirt gelanceerd. Het nieuwe uitshirt van ''Biancocelesti'' heeft hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt. We bespreken het hieronder.

Lazio Roma uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Lazio Roma uitshirt voor 2016-2017 is overwegend navy blauw en bevat een klassieke witte polo kraag. De witte accenten van het shirt komen ook terug in de witte baan aan de onderkant van het shirt en in een brede witte baan aan de zijkanten van het shirt . Deze brede witte baan wordt geflankeerd door twee dunnere licht blauwe banen. De mouwen zijn uitgerust met de trademark tekens van kledingsponsor Macron. Het Italiaanse merk uit Bologna is sinds 2013 verbonden aan de club. De rechter borst bevat het logo van de club en de andere borst is uitgerust met het logo van de in 1900 opgerichte club. Verder bevat het nieuwe tenue nog enkele speciale details. De binnenkant van de kraag bevat de tekst: ''Noi L'Amiamo e Per Lei Combattiamo' (We houden van haar en vechten voor haar). Op de achterkant van de kraag staat de naam van de Italiaanse club: SS Lazio. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten de witte strip met licht blauwe lijnen. Deze lijnen lopen als het ware door vanaf het shirt. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met een witte strip en op de shorts staan ook het logo en de trademark tekens van Macron, evenals het logo van de club. De kousen zijn ook geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt en broekje. De kousen zijn overwegen navy blauw met aan de bovenkant een witte band. De zijkanten van de kousen bevatten een dunne licht blauwe lijn. Op de kousen staat ook weer de naam van de club.

Zoals alle tenues van Macron zijn de tenues van Lazio Roma uitgerust met de mPerformance technology van het Italiaanse merk. Dit systeem zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden gedragen door sterren als Candreva, Keita, Immobile, Biglia, Anderson, Lukaku, De Vrij, Dordevic, Kishna, Hoedt en nog meer sterren. Check bovendien het nieuwe Lazio Roma thuisshirt en Lazio 3e shirt!

Lazio Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe Lazio Roma uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je je shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer.  Of laat je nieuwe Lazio Roma shirt bedrukken met de officiële Lazio Roma bedrukking van de spelers! Check hiernaast of hieronder bovendien het overzicht van andere beschikbare Lazio Roma producten, zoals het vintage trainingsjack van Pouchain! En vergelijk de prijzen! Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Lazio Roma shirt 2016-2017 in deze Lazio roma fanshop of

de officiële Lazio Roma SHOP!


Lazio -Roma -uitshirt -2016-2017

Lazio -roma -shirt -detail -2016-2017