19 juli 2016

Lazio Roma 3e shirt 2016-2017

Lazio Roma heeft komend seizoen ook een 3e shirt. Dit 3e shirt wordt door de club vooral gedragen tijdens de Coppa Italia uitwedstrijden gedurende 2016-2017, maar ook tijdens een aantal uitwedstrijden in de Italiaanse competitie gedurende komend seizoen. Lazio kende in 2015-2016 een teleurstellend seizoen. De club eindigde als achtste waardoor het komend seizoen geen Europees voetbal speelt. Vandaag presenteerde de club in samenwerking met Macron het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt voor 2016-2017, welke we hieronder bespreken.

Lazio Roma 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Lazio Roma 3e shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de drie horizontale vlakken over de voorkant van het voetbalshirt. Deze vlakken bevatten dunne flitsende verticale licht blauwe lijnen, waardoor het nieuwe voetbalshirt van ''Biancocelesti'' AT geheel in stijl is van de clubkleuren van de club die onder leiding staat van Inzaghi. De mouwen van het nieuwe 3e shirt van Lazio zijn wit en worden aan de onderkant afgesloten door een licht blauwe bies. Verder is het nieuwe shirt van SS Lazio uitgerust met een v-hals met een subtiele licht blauwe lijn. De trademark tekens van het Italiaanse sportmerk uit Bologna staan op de mouwen, terwijl het logo van Macron in het navy blauw de rechter borst versiert. Macron is sinds 2013 kledingsponsor van de club. De linker borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympisch Stadion in Rome. De binnenkant van de kraag bevat nog een speciaal label, waarin de leus van de club is verwerkt: '''Noi L'Amiamo e Per Lei Combattiamo' (We houden van haar en vechten voor haar'). Op de achterkant van de kraag prijkt de naam van de club. Het nieuwe 3e tenue van Lazio Roma wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met een blauwe strip aan de zijkanten. De kousen zijn ook overwegend wit met licht blauwe details. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt waarin sterren als De Vrij, Kishna, Candreva, Biglia, Anderson, Lulic, Hoedt en andere sterren komend seizoen schitteren. Check bovendien het nieuwe Lazio Roma thuisshirt 2016-2017. 

Lazio Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe Lazio Roma 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je je shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer.  Of laat je nieuwe Lazio Roma 3e of alternatieve uitshirt bedrukken met de officiële Lazio Roma bedrukking van sterspelers als De Vrij, Candreva, Keita en Hoedt! Check hiernaast of hieronder bovendien het overzicht van andere beschikbare Lazio Roma producten, zoals het vintage trainingsjack van Pouchain! En vergelijk de prijzen! Directe levering gegarandeerd. 

Koop het nieuwe Lazio Roma shirt 2016-2017 in deze Lazio roma fanshop of

de officiële Lazio Roma SHOP! 

Lazio -roma -3e -shirt -2016-2017

Lazio -roma -3rd -shirt -2016-2017
Lazio -roma -detail -3e -shirt -2016-2017