Het nieuwe Lazio Roma thuisshirt voor het seizoen 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Macron en de club uit Rome. In dit voetbalshirt speelt de club voor het eerst in de finale van de COPPA Italia tegen Juventus op 20 mei 2015 en speelt Lazio Roma bovendien de Serie A, Coppa Italia en Champions of Europa League wedstrijden in het Olympisch Stadion in Rome gedurende 2015-2016. Lazio Roma is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de Serie A, waardoor het speelt in de voorronde van de Champions League.

Lazio Roma thuistenue 2015-2016

Het nieuwe thuisshirt van Lazio Roma heeft een fris design en is, zoals altijd het geval is, overwegend licht blauw. De borst wordt gekenmekrt door een patroon van witte stippen in een soort honingraat structuur en bevat bovendien zes verticale dunne lijnen. Verder is het shirt voorzien van een moderne ronde hals met licht blauw vlak dat van de kraag een stuk naar onder loopt. De bies aan de onderkant van de mouwen van het Lazio Roma bevat een wit vlak. De rechter borst is voorzien van het logo van het Italiaanse merk en teamkledingsponsor Macron. Dit embleem komt bovendien terug op beide mouwen. De andere borst bevat het logo van de club, welke gekenmerkt wordt door de adelaar. Verder bevat het shirt nog een aantal speciale details. De binnenkant van de kraag bevat namelijk de leus van de club: ''Noi L'Amiamo e Per Lei Combattiamo'' (We houden van haar en vechten voor haar'') en de achterkant van de kraag bevat de naam van de club: SS Lazio. Ter gelegenheid van de finale van de COPPA Italia / TIM CUP bevat het shirt een speciale verwijzing naar de finale. Het nieuwe Lazio Roma thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een blauwe strip. Bovendien zijn de logo's van de club en Macron vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend wit en bevatten een licht blauwe band aan de bovenkant en bovendien aan de zijkanten een licht blauwe strip. Check hieronder de foto's van de nieuwe Lazio Roma thuisshirts 2015-2016.  De  Twee maanden geleden lanceerden Macron en Lazio Roma al een speciaal shirt ter ere van het 115 jarig bestaan van de club. Hierin speelt Lazio Roma ook de uitwedstrijden gedurende 2015-2016.

Lazio Roma voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Lazio Roma thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online shop van Subside Sports of  van Unisportstore. Inclusief bedrukking van sterspelers als Klose, Anderson, De Vrij, Biglia, Candreva en Cataldi of een eigen naam en nummer. Check hiernaast bovendien het overzicht van andere beschikbare Lazio Roma producten, zoals het vintage trainingsjack van Pouchain!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Lazio -thuisshirts -2015-2016



Lazio -Roma -thuisshirt -2015-2016


Lazio -Roma -thuisshirt -2015-2016-detail

Lazio -Roma -thuisshirt -2015-2016-detail -2

Bron:

Macron