Kosovo voetbalshirts 2023-2024

De Kosovaarse voetbalbond en kledingsponsor Errea hebben vandaag de nieuwe Kosovo voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt het nationale voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 in Duitsland. Kosovo speelt tegen Zwitserland, Israël, Roemenië, Wit-Rusland en Andorra in poule I. Vanaf dit jaar is het Italiaanse sportmerk Errea verantwoordelijk voor het design en de productie van de Kosovo voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van het lokale sportmerk Fourteen. De voetbalshirts van Kosovo zijn onderdeel van het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit project is door de UEFA in het leven geroepen om nationale voetbalbonden te ondersteunen bij de aankleding van het nationale elftal. Hiervoor heeft de Europese voetbalbond een exclusieve samenwerking met Erreà.

Kosovo thuisshirt 2023-2024

Het Kosovo thuisshirt 2023-2024 is blauw en bevat een all-over print van de contouren van het land. Deze print lijkt op een vingerafdruk. Het thuisshirt bevat een donkerblauwe ronde hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. Het logo van Errea prijkt op de rechterborst in het goud en de andere borst is uitgerust met het logo van de Kosovaarse voetbalbond, de Federata e Futbollit e Kosovës (FFK). In de nek op de achterzijde van alle nieuwe Kosovo voetbalshirts prijkt de vlag van het land. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een band met dezelfde DNA print als op het voetbalshirt. De band aan de onderkant van het voetbalbroekje is blauw. De kousen zijn ook donkerblauw.

Kosovo uitshirts 2023-2024

Het Kosovo uitshirt 2023-2024 is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn blauw, evenals het Erreà logo op de rechterborst. Ook dit voetbalshirt bevat de DNA print op de voorzijde. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen met contrasterende accenten. De spelers van Kosovo dragen in sommige uitwedstrijden het Kosovo 3e voetbalshirt 2023-2024. Dit voetbalshirt is volledig zwart/grijs en bevat een zwarte hals. De logo's van Errea en de voetbalbond bevatten gouden accenten. Het logo van de voetbalbond betreft namelijk een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/goud. De band aan de onderkant van dit voetbalshirt is blauw. Het Kosovo derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden accenten.

De nieuwe Kosovo tenues kun je vooralsnog nergens bestellen? Ben je fan van het land en wil je het aanmoedigen met goedkope t-shirts? Check het exclusief in deze winkel! Directe levering! 

Kosovo voetbalshirts 2023-2024

Kosovo voetbalshirts 2023-2024