8 november 2019

Juventus X Palace adidas keepersshirt 2019-2020

We hadden één van de voetbalshirts uit de Juventus X Palace collectie nog niet besproken en dat waren de keepersshirts. Juventus en adidas zijn in zee gegaan met het skatemerk Palace en lanceerden vorige week al een speciaal vierde voetbalshirt, dat bovendien gedragen werd in de met 2-1 gewonnen wedstrijd van Genoa op 30 oktober. Tijdens deze wedstrijd droeg Juventus keeper Wojciech Szczęsny ook een speciaal Juventus Palace voetbalshirt. Dit keepersshirt kun je, evenals de andere items uit de Juventus X Palace, vanaf nu bestellen. Sterker nog, er zijn twee verschillende keepersshirts beschikbaar. Check!

Groen en oranje Juventus Palace keeper shirt en tenue 2019-20

Het Juventus X Palace adidas vierde keepersshirt heeft een opvallende kleur. Het voetbalshirt is overwegend fel oranje (door adidas semi solar orange genoemd) met fel groene (semi solar slime) details. Deze fel groene accenten komen met name terug in de brede taping over de mouwen. De fel oranje en fel groene tint op het tenue lopen naadloos middels een gradiënt design in elkaar over. De overgang tussen beide kleuren wordt namelijk bewerkstelligd door dunne puntjes. Dit design is ook verwerkt op het midden van het tenue. Over de lengte van het tenue loopt een brede, iets donkerder oranje band, welke naar de zijkanten vervaagt in een iets lichtere kleur oranje. Bovendien is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals in het oranje. Op de rechterborst prijkt zowel het logo van adidas, als het logo van Palace. Beide partijen lanceerden afgelopen zomer ook al een speciale Wimlbedontenniscollectie. De nieuwe Juventus lijn geeft een vervolg aan deze samenwerking. De andere borst is uitgerust met het Juventus logo in het zwart en op het midden van het tenue staat sponsor JEEP. Er is ook een geheel groene versie van het vierde keepersshirt bij adidas beschikbaar. Dit shirt bevat ook het gradiënt design op de mouwen en over het midden van het shirt. De twee tinten groen worden door adidas '''semi solar slime'' en ''real green'' genoemd. Verder heeft dit keepersshirt dezelfde kenmerken als het overwegend oranje keepersshirt van Juventus.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de keepersshirts uit de special edition collectie van Juventus, Palace en adidas of check het Juventus adidas Palace trainingspak. Of deze items in nog meer wedstrijden of trainingen gedragen gaan worden, is overigens nog niet bekend.

Juventus X Palace keepersshirt bestellen

Het Juventus Palace keepersshirt is maar in een beperkte oplage door adidas geproduceerd en limited editions zijn nu eenmaal wat duurder. De prijs van het keepersshirt is € 139,95 en het shirt is alleen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check ook nog meer Juventus Palace items in de onderstaande winkel!

Bestel het Juventus X Palace keeper shirt exclusief in deze SHOP! 

Juventus keepersshirt 2019-2020