adidas Juventus X Palace trainingspak 2019-2020

De nieuwe adidas X Juventus X Palace collectie bevat ook een geheel nieuw Juventus trainingspak. Dit trainingspak is geheel in stijl van het Juventus Palace voetbalshirt, dat gedurende dit seizoen als vierde voetbalshirt of als alternatief thuisshirt dient tijdens de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden. Het nieuwe trainingspak wordt door de spelers van Juventus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden waarin Juve ook in het speciale Juventus adidas Palace voetbalshirt speelt. Gisteren maakten de spelers van Juventus hun debuut in dit shirt en zagen we tijdens de warming-up ook een glimp van het nieuwe trainingspak.

Juventus Palace trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020

Het nieuwe Juventus Palace trainingspak voor 2019-2020 bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. De trainingstrui is zowel in het zwart als in het wit beschikbaar. Omdat Juventus in de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Genoa de witte trainingstrui droeg, bespreken we het aan de hand van de overwegend witte Juventus Palace trainingstrui. Deze is dus geheel wit en wordt gekenmerkt door de zwarte golven aan de zijkanten van de top en over de mouwen van de trainingstrui. Op het midden van de borst staan de logo's van adidas en Palace, waarbij het logo van Palace neon groen is. Dit is ook de kleur die te vinden is in het vierde voetbalshirt van Juventus. Het logo van ''I Bianconeri'' bevindt zich op de rechtermouw en het logo van sponsor Jeep is subtiel onder de semi hoge hals verwerkt. De achterkant van de rui bevat wel een groot Jeep logo. De trainingstrui lijkt geen duimgaten aan de onderkant van de mouwen te hebben en heeft verder een wat wijdere fit.

Het nieuwe Juventus trainingspak wordt compleet gemaakt door een witte trainingsbroek. Deze trainingsbroek heeft ook een wijdere fit en bevat bovendien de neon groene accenten in de vorm van twee golven over de broek. Verder is de trainingsbroek uitgerust met zwarte adidas strepen en bevindt zich bovendien een zwarte band aan de onderkant van de pijpen. Ook op de trainingsbroek van Juventus zijn de logo's van Juventus, adidas, Jeep en het skatemerk Palace verwerkt.

Adidas heeft sinds afgelopen zomer een partnership met het merk. In juli lanceerden beide partijen een speciale Wimbledon collectie en met deze speciale collectie heeft men de focus verlegd naar het voetbal. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak van Juventus, waarin we vanaf nu sterren als Ronaldo, Dybala, Chiellini, De Ligt, Higuain en andere sterren zullen zien.

Juventus adidas Palace trainingspak kopen

Het nieuwe Juventus Palace trainingspak kun je vanaf nu alleen bestellen voor volwassenen. De trainingstrui heeft een prijs van € 69,95 en de trainingsbroek is € 59,95. Check ook nog meer items uit de adidas X Juventus X Palace collectie in de onderstaande winkel. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Juventus Palace trainingspak exclusief in deze SHOP!