Juventus X Palace adidas voetbalshirt 2019-2020

Juventus heeft dit jaar ook een vierde voetbalshirt. Dit speciale tenue werd gisteren door de Italiaanse kampioen gedragen in de met 2-1 gewonnen Serie A wedstrijd tegen Genoa. Het nieuwe vierde voetbalshirt van Juve is onderdeel van een samenwerking tussen adidas en het skatemerk/streetwear brand Palace. Deze collectie bevat niet alleen een nieuw voetbalshirt, maar ook een trainingspak en een trainingspak. De samenwerking tussen adidas, Palace en Juventus kan vergeleken worden met de samenwerking tussen Paris Saint Germain, Nike en Jordan Brand. Football meets fashion! Waarschijnlijk speelt Juventus in meerdere Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden dit seizoen.

Direct enthousiast over dit nieuwe Juventus X Palace shirt? Bestel het exclusief in deze winkel

Juventus X Palace thuisshirt en tenue 2019-20

Er leek al iets speciaals te gebeuren in Turijn. Ronaldo betrad het stadion van de club namelijk in een speciaal trainingspak met daarop het adidas en Palace logo. Tijdens de warming-up droegen de spelers ook al speciale adidas X Palace trainingskleding en aan de aftrap verscheen Juve dus in het speciale voetbalshirt. Het nieuwe Juventus X Palace voetbalshirt heeft de kenmerken van hoe we dat van het tenue van ''de Oude Dame'' kennen. Het shirt bevat in tegenstelling tot het huidige Juventus thuisshirt namelijk wel de verticale, zwarte en witte banen. Aan deze banen hebben adidas en Palace wel een moderne draai gegeven. De banen bevat naar de onderkant namelijk een gradiënt design van dunne vakjes en bovendien zijn de witte banen uitgerust met dunne, horizontale strepen in het wit en zilver. Een ander opvallend kenmerk van het Juventus Palace voetbalshirt zijn de neon groene accenten op het tenue. De logo's van de club, adidas en JEEP op de borst hebben namelijk deze kleur. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de rechtermouw. De andere mouw bevat aan de onderkant een fel roze band. Verder is het Juventus X Palace voetbalshirt uitgerust met een witte, ronde hals en staan de drie strepen van adi in het zwart op de schouders. Uiteraard mag het Palace logo ook niet ontbreken op het tenue. Dit logo staat onder het adidas performance logo op de rechterborst. Adidas en Palace zijn overigens geen onbekenden van elkaar. Afgelopen zomer lanceerden beide merken al een speciale Wimbledon tenniscollectie. Nooit eerder richtte het skateboard merk zich op voetbal.

Het Juventus X Palace tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Ook de logo's van Juventus en adi op de broekjes zijn neon groen. De kousen van het tenue zijn wit met ter hoogte van het midden een design van zwarte stippen. Het Juventus logo op de kousen is ook weer neon groen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het speciale Juventus X Palace voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, Dybala, de Ligt, Higuain, Pjanic, Manduzkic, Demiral, Rabiot en nog meer sterspelers.

Juventus Palace voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Juventus X Palace adidas voetbalshirt kun je vanaf dit weekend bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het voetbalshirt exclusief in deze SHOP!