Juventus warming-up shirt 2020

Adidas heeft vandaag de eerste items van de 2020 collectie van verschillende clubs gelanceerd. Deze trainingskleding wordt gedurende de tweede seizoenshelft van 2019-2020 door de verschillende clubs gedragen. Ook het nieuwe Juventus warming-up shirt is onderdeel van de nieuwe collectie van adidas. Dit zogenaamde pré match top wordt door de spelers van Juventus gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden vanaf december 2019 tot mei 2020.

Het groene Juventus trainingsshirt voor 2020

De kleur van het nieuwe Juventus warming-up shirt kennen we van het Ajax trainingsshirt van 2019-2020. Het pré match top heeft namelijk dezelfde tint groen als de trainingskleding van de Amsterdammers. Deze tint groen wordt door adidas ''MYSTERY GREEN.'' genoemd. Zoals we gewend zijn van het Duitse sportmerk hebben de nieuwe inloopshirts van Juventus een all-over print. Deze print wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale zwarte lijnen en de de zigzagstrepen. Of dit symbool staat voor de gebergte in de provincie Turijn of het flitsende spel van de Italiaanse kampioen is niet bekend ;). Het shirt is verder uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een zwarte band. De logo's van Juventus en adidas op de borst hebben ook een opvallende kleur. Deze zijn namelijk fel oranje. De neon accenten lijken sowieso hot te zijn in Turijn. Gisteren lanceerde de club in samenwerking met adidas en Palace het nieuwe vierde voetbalshirt met neon groene accenten. Op de achterkant van het tenue prijkt ook nog een speciaal detail. Hier is horizontaal de naam van de club verwerkt in het fel oranje: Juventus.

Het nieuwe Juventus warming-up shirt kan perfect gecombineerd worden met de Juventus trainingsbroek. Deze is zwart met witte adidas strepen en ook weer oranje logo's. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus warming-up shirt, waarin we tijdens de tweede seizoenshelft van dit seizoen sterren als De Ligt, Ronaldo, Dybala, Khedira, Chiellini, Buffon en nog meer sterspelers zien.

Juventus pré match top 2020 bestellen

Het groene Juventus trainingsshirt voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 59,95 en dit shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook nog meer andere Juventus trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel het trainingsshirt exclusief in deze SHOP!