Ajax trainingsshirt 2019-2020

De nieuwe Ajax trainingslijn voor de uitwedstrijden van 2019-2020 is gelanceerd. Naast een nieuw trainingspak bevat de collectie ook een nieuw trainingsshirt en tenue. Het nieuwe trainingsshirt wordt door de Amsterdammers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020. Ieder jaar zijn de trainingsshirts gebaseerd op een standaard template van adidas. Dit jaar is dat het TIRO19 template. Check hieronder alle details van het nieuwe trainingstenue van de Nederlandse kampioen. 

Groen/zwart Ajax training shirt en tenue 2019-2020 - Gebaseerd op TIRO19 template

Het TIRO19 template is op zich niet zo super spannend en dat geldt eigenlijk altijd voor de trainingsshirts. Toch zijn de trainingsshirts altijd populair, omdat ze qua prijs de helft goedkoper zijn dan de voetbalshirts. De trainingsshirts uit het TIRO19 template van adidas worden gekenmerkt door de V-hals en een diagonale lijn aan de zijkanten van het shirt. Deze lopen deels door over de achterkant van de trainingsshirts en zijn op de trainingsshirts van Ajax zwart. Verder is het nieuwe training shirt van Ajax geheel groen. Dit is dezelfde tint groen als alle andere items uit de trainingslijn van de club van trainer Erik ten Hag.  Op de rechterborst van het Ajax trainingsshirt van 2019-2020 prijkt het logo van de Amsterdammers, inclusief drie kampioenssterren, die verwijzen naar 34 landskampioenschappen van de club. Deze logo's Op de rechterborst staat het performance logo van adidas in dezelfde tint. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds 2000 de tenues en trainingskleding van Ajax en vorig jaar werd dit contract verlengd tot 2025. Op de trainingstenues van de Amsterdammers staat niet het logo van hoofdsponsor ZIGGO.

Het nieuwe Ajax trainingstenue voor 2019-2020 kan gecombineerd worden met het nieuwe trainingsbroekje. Dit broekje is geheel zwart met aan de zijkanten weer groene adidas strepen. Op dit broekje staan de logo's van Ajax en adidas in het oranje. Alle trainingskleding van Ajax is ook dit seizoen weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Ajax trainingsshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Ajax trainingsshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) ook dit seizoen weer € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) heeft het shirt een prijs van € 39,95. De trainingsbroekjes zijn € 34,95. Check ook andere Ajax producten in de onderstaande winkel. Directe levering! 

Bestel het nieuwste Ajax trainingsshirt altijd in deze SHOP!