16 mei 2019

Ajax trainingspak 2019-2020

Het nieuwe Ajax trainingspak voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd. Dit gebeurde tegelijkertijd met alle andere items van de nieuwe trainingslijn van de Amsterdammers en een week na de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt! Het nieuwe Ajax trainingspak voor 2019-2020 wordt door de Amsterdammers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020. De nieuwe trainingslijn bevat zowel een pak voor het thuisshirt als het uitshirt.

Bestel het nieuwste Ajax pak altijd in deze SHOP! 

Ajax training top en trainingsbroek 2019-2020

Zoals altijd hebben alle trainingspakken van de clubs waarvan adi kledingsponsor is een standaard template, gebaseerd op één van de teamwear lijnen van het Duitse sportmerk. Dit jaar betreft dat het TIRO 19 template. Het Ajax trainingspak bestaat dit jaar weer uit een training top/ trainingssweater en een trainingsbroek. Deze training top is dit jaar overwegend groen met zwarte en oranje accenten.  De sweater van dit Ajax trainingpak bevat een semi-hoge ronde hals en de drie strepen van adi lopen zowel over de schouders als over de mouwen. Een ander kenmerk van de TIRO lijn zijn de diagonale lijnen aan de zijkanten van de tops. Deze lopen ook deels door over de achterkant van de sweater en zijn zwart. Ter hoogte van de ellebogen bevindt zich ook nog een extra meshinzetstuk. De rechterborst van de training top bevat het adidas logo in het fel oranje en op de andere borst staat het logo van Ajax, inclusief de kampioenssterren, die verwijzen naar de 34 kampioenschappen van de club. Ook dit logo is oranje. 

De trainingsbroek van het TIRO19 template heeft een vrij standaard design. De trainingsbroek van de Amsterdammers is overwegend zwart. In vergelijking met andere jaren is hier nog niet veel aan veranderd. De trainingsbroek van Ajax bevat iets boven de knieën een diagonale band en aan de zijkanten van de trainingsbroek bevinden zich de drie adidas strepen in het groen. Deze lopen door over de gehele lengte. De trainingsbroek heeft verder de kenmerken die we van de adidas trainingsbroeken gewend zijn. Dit geldt dus ook voor de nieuwste Ajax trainingsbroek. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Verder heeft de broek de toelopende fit, wat betekent dat deze met name rondom de kuiten en enkels strak valt. De onderkant van de broek is ook uitgerust met enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek makkelijk uit kunt doen over je voetbalschoenen of sneakers. De adi trainingsbroeken bevatten traditioneel twee zakken aan de zijkanten en ook staan de logo's van Ajax en de adi op de bovenkant van de broek weer in het oranje.  De pakken zijn ook komend seizoen weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer foto's van het groen/zwart/oranje Ajax trainingspak voor 2019-2020, welke wordt gedragen door spelers als De Ligt, Ziyech, Neres, Huntelaar, Blind, Tadic en vele andere sterren. 

Ajax trainingspak bestellen. 

Het nieuwe Ajax trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen. De training top en trainingsbroek kunnen besteld worden. De sweater heeft een prijs van € 74,95,- voor volwassenen en € 64.95- voor kinderen. De broek is € 50,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. Check ook nog het overzicht van de nu nog beschikbare Ajax producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het Ajax pak altijd in deze SHOP!