9 juni 2021

Juventus trainingsshirts 2021-2022

De nieuwe Juventus trainingslijn is gelanceerd en ook dit seizoen bevat de trainingslijn, naast het Juventus trainingspak 2021-2022, een tweetal gloednieuwe trainingstenues. Het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt worden door de selectie en staf van Juventus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor de trainingscollectie van de club uit Turijn. Het Duitse sportmerk is namelijk sinds 2015-2016 de kledingsponsor van de recordkampioen van Italië.

Beige Juventus trainingsshirt 2021-2022

Het adidas Juventus trainingsshirt 2021-2022 is dit seizoen overwegend beige en heeft de kenmerken van het adidas Condivo 21 template. Dit template komt met name terug in het design van de adidas strepen over de mouwen. De trademark strepen van adidas op het Juventus trainingstenue lopen over de gehele lengte van de schouders en mouwen. Ter hoogte van de helft hebben de strepen een ander design en lijkt het alsof de strepen zijn afgedekt met een gaasje, waardoor de strepen vervagen. Ook de band aan de achterkant van de hals is grijs. Een ander kenmerk van het Condivo template zijn de donkere meshpanelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club met daaronder het logo van sponsor JEEP. Het Juventus trainingstenue wordt komend seizoen compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten grijze adidas strepen en op de pijpen de logo's van de club en adidas.

Juventus warming-up shirt 2021-2022

De spelers van Juventus dragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden dit seizoenen een ander shirt, namelijk het Juventus pre-match top. Het inloopshirt heeft een wat rijker design en is dan ook wat duurder. Bovendien ontbreken de adidas strepen op de warming-up shirt van de club uit Turijn. Voor alle warming-up shirts gebruikt adidas dit seizoen een standaard template, maar dan voor alle clubs in een andere kleurencombinatie. Alle adidas warming-up shirts bevatten dit seizoen en all-over camouflage print en op het Juventus warming-up shirt is deze print geheel in stijl van de clubkleuren: zwart/grijs. De logo's op het warming-up shirt hebben een opvallende kleur en zijn fel geel. Deze logo's staan op dezelfde plek als op de nieuwe trainingstenues. Het warming-up tenue wordt gecombineerd met hetzelfde trainingsbroekje als die van het trainingsshirt. Alle adidas trainingskleding is in 2021-2022 weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Juventus warming-up shirt 2021-2022 en het trainingsshirt en check ook het nieuwe Juventus thuisshirt 2021-2022.

Juventus trainingsshirt bestellen

Het adidas Juventus trainingsshirt en warming-up shirt 2021-2022 kun je pas vanaf nu  bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als voorgaande jaren. Het trainingsshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. Het warming-up shirt is € 49,95 in kindermaten en in volwassenen maten € 59,95. Check ook andere nieuwe Juventus trainingskleding in de onderstaande winkels! 

Bestel je Juventus trainingsshirt altijd in deze winkel! 

of de adidas SHOP! 

of deze winkel! 

Juventus trainingsshirt 2021-2022

Juventus warming-up shirt 2021-2022