Juventus thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Juventus thuisshirt 2021-2022 is officieel gepresenteerd door adidas en de Italiaanse topclub met het motto: ''ALWAYS LOOKING FORWARD.'' In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van trainer Andrea Pirlo  de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in het Allianz Stadium gedurende 2021-2022. Adidas is dit jaar opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is sinds 2015 de kledingsponsor van de club uit Turijn en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer 2027.

Juventus thuisshirt 2021-2022 | Een ode aan het Allianz Stadium

Het nieuwe Juventus thuistenue is een ode aan het jubileum van de thuishaven van de club. Tien jaar geleden (op 8 september 2011) ruilde de club het Stadio delle Alpi in voor het huidige stadion, het Allianz Stadium. 

Het Juventus thuisshirt 2021-2022 heeft dan ook een vrij traditioneel design. De verfstrepen van het Juventus thuisshirt 2020-2021 zijn ingeruild voor traditionele verticale banen.  In de banen zijn subtiele vijfhoeken met een ster en cirkels verwerkt, welke verwijzen naar de ''Walk Of Fame'' in het stadion van de club. Dit  seizoen betreffen dat dunnere verticale strepen. De banen lopen dit seizoen ook door over de mouwen van het tenue en worden afgesloten door een witte band met subtiele zwarte lijn. Daarnaast is het nieuwe tenue uitgerust met de vernieuwde adidas EQT collar. Dit is een combinatie tussen een v-hals en een opstaande kraag. De v-hals van het voetbalshirt is wat subtieler die op adidas in verschillende voetbalshirts afgelopen seizoen gebruikte. Op de schouders bevindt zich een wit vlak met daarin zwarte adidas strepen. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het wit met zwarte uitlijning en de andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo staan drie gouden sterren, welke verwijzen naar de meer dan dertig (36) Serie A kampioenschappen. Sponsor JEEP staat ook in 2021-2022 weer op het midden van de Juventus shirts. Het logo van de hoofdsponsor is wit met een zwarte omlijning. De autofabrikant, onderdeel van de FIAT Group, is sinds 2012 de shirtsponsor van ''I Bianconeri'' en beide partijen verlengden onlangs het contract tot de zomer van 2024. Juventus verwelkomt dit seizoen ook een nieuw logo op het tenue, namelijk dat van 4XE, de nieuwe plug-in hybride technology van JEEP. Een speciaal detail bevindt zich bovendien in de nek van het tenue. Hier prijkt de tekst: ''10 Years At Home.'' De A is in stijl van de kleuren van de Italiaanse vlag en heeft de vorm van het stadion. 

Het adidas Juventus thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De kousen van het nieuwe tenue zijn wit met aan de bovenkant drie zwarte adidas strepen en op het midden een horizontale band met daarboven het clublogo. Alle nieuwe tenues van adidas zijn dit seizoen gemaakt van Primegreen polyester. Dit betreft gerecycled polyester van afval rondom de oceanen. De nieuwe tenues van Juventus zijn daarnaast uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic voetbalshirts bevatten de HEAT.RDY KEEP COOL technologie en de replica tenues de AEROREADY -FEEL READY technologie. Beide technologieën zorgen voor de perfect ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, Dybala, Morata, Chiesa, McKennie, de Ligt, Cuadrado, Melo, Demiral en nog meer spelers of check het nieuwe Juventus uitshirt 2021-2022. 

Juventus voetbalshirt bestellen

Het Juventus thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor kinderen en volwassenen. De prijzen van de tenues zijn dit seizoen hetzelfde als afgelopen jaren. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De HEAT.RDY versie is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 129,95.De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze webshops kun je het Juventus tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van een van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je Juventus voetbalshirt altijd in deze SHOP 

of de Juventus fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking)

 

Juventus thuisshirt 2021-2022

Juventus thuisshirt 2021-2022

adidas Juventus thuisshirt 2021-2022

Details Juventus thuisshirt 2021-2022