Juventus uitshirt 2021-2022

Juventus en adidas hebben vandaag het Juventus uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Turijn dit jaar de Serie A, Coppa Italia en Champions Legue uitwedstrijden in 2021-2022. Waar het nieuwe thuisshirt na twee seizoenen weer een traditioneel design heeft, hebben de club en adidas dit jaar voor een opvallend uitshirt gekozen. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het Juventus uittenue. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2015 kledingsponsor van ''I Bianconeri'' en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2027.

Juventus uit shirt en tenue 2021-2022

Het adidas Juventus uitshirt 2021-2022 is dit jaar volledig zwart met verschillende kleurige details. Het tenue bevat namelijk een all-over print van dunne, verticale lijntjes, welke vrijwel all kleuren van de regenboog bevatten. De pinstripes zijn namelijk een combinatie van groen, blauw, oranje en roze. In de adidas strepen op de schouders is ook een special effect verwerkt. Deze lopen van het oranje over in het roze. Verder is het Juventus uittenue dit jaar uitgerust met een brede, zwarte crew neck in het zwart. Dit is ook de kleur van de brede band aan de onderkant van de mouwen. Het adidas logo prijkt in het wit op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 36 Serie A kampioenschappen. Op het midden van het tenue staat zowel het logo van JEEP als dat van 4XE. De laatste betreft de hybride technologie van het automerk. De achterkant van het Juventus uittenue 2021-2022 is volledig zwart. Het Juventus uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten weer de kleurige adidas strepen. De strepen hebben een special effect. Deze lopen van het zilver/blauw over in het oranje naar roze. Het logo van Juventus prijkt op de rechterpijp van het voetbalbroekje en de linkerpijp bevat het adidas logo. De kousen van het Juventus uittenue zijn ook zwart met een design van kleurige horizontale pinstripes. Deze lijnen hebben dezelfde kleuren als de lijnen op het uittenue. De bovenkant van de kousen zijn voorzien van witte adidas strepen en op het midden prijken de logo's van Juventus en adidas in het wit.

De Juventus tenues zijn gemaakt van het nieuwe PrimeGreen polyester. Dit materiaal is wat zachter dan voorheen en betreft bovendien gerecycled polyester. De tenues zijn ook weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic tenues (de voetbalshirts die de spelers dragen) zijn voorzien van de adidas Heat.RDY technologie en de replica/stadium voetbalshirts bevatten de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De authentic tenues vallen wat getailleerder en bevatten een ronding aan de onderkant. Bovendien zijn deze tenues lichter.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Juventus uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ronaldo, Chiesa, Dybala, De Ligt, Melo, Kulusevski, Bonucci, Ramsey, Demiral, Rabiot, McKennie en nog meer spelers of check ook het Juventus 3e shirt!

Juventus uitshirt bestellen

Het adidas Juventus uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van het tenue zijn hetzelfde als die van het thuisshirt. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het HEAT.RDY voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen en is € 139,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande winkels vind je ook nog andere Juventus merchandising en kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Juventus uitshirt direct in deze SHOP 

of de Juventus fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking)

Juventus uitshirt 2021-2022

Juventus uitshirt 2021-2022

Juventus uitshirt 2021-2022