Juventus trainingspak 2021-2022

Het nieuwe adidas Juventus trainingspak 2021-2022 is vandaag, evenals alle andere nieuwe trainingskleding van de club gepresenteerd.  De nieuwe trainingspakken van ''De Oude Dame'' worden door de spelers en staf van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in 2021-2022. Zoals ook voorgaande seizoenen het geval was, bestaat het Juventus trainingspak 2021-2022 weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Juventus training sweater 2021-2022

Adidas heeft dit seizoen twee verschillende trainingspakken voor Juve gepresenteerd. Het grijze trainingspak wordt vooral gedragen door de staf van de club en het zwart/oranje trainingspak door de spelers. Beide pakken hebben dezelfde kenmerken. Omdat het zwart/oranje pak door de spelers gedragen wordt en toch wat opvallender is, bespreken we het aan de hand van dit pak. De adidas Juventus training sweater 2021-2022 is geheel zwart met oranje accenten. De oranje accenten komen met name terug in de drie adidas strepen, die over de gehele lengte van de schouders en mouwen lopen. Ter hoogte van het midden van de mouwen vervagen de adidas strepen in een iets lichter tint. Het lijkt erop alsof op dit gedeelte een gaasje gedaan is. Dit is iconisch voor het nieuwe TIRO 21 template van adidas. Een ander kenmerk van dit template zijn de meshpanels aan de zijkanten van de training sweater. Ook deze zijn oranje gekleurd. De logo's van de club en adidas op de borst zijn wit. De rechterborst bevat het adidas en op de linkerborst staat het clublogo. De trainingstrui bevat verder de gebruikelijke, functionele elementen, die we van de adidas trainingspakken kennen. De training sweater is namelijk uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De raglanmouwen van de trainingstrui bevatten aan de onderkant opnieuw duimgaten. Wanneer je je duimen door deze gaten doet, valt de trainingstrui nog beter om het lichaam. Verder is de achterkant van de trainingstrui wat langer, voor de optimale bescherming.

Juventus trainingsbroek 2021-2022

Het adidas Juventus trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten oranje adidas trademark strepen. Deze strepen lopen over de gehele lengte door. De broek bevat natuurlijk ook de logo's van de club en adidas. Deze logo's zijn wit. Dit zijn de overige kenmerken van de adidas Juventus trainingsbroek 2021-2022:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een elastische tailelband. Deze band sluit perfect aan op de taille en met deze tailleband kun je de pasvorm zelf naar wens verstellen. De band bevat geen trekkoord.

  • Ter hoogte van de knieën bevinden zich zogenaamde meshinzet stukken. In dit gedeelte is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • De zijkanten van de Juventus trainingsbroek bevatten zakken met ritsen waarin je eventueel spullen kunt bewaren.

  • De trainingsbroek is gemaakt van een dubbel gebreid polyester en heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek strak om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

Check hieronder de eerste afbeeldingen van het nieuwe Juventus trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, de Ligt, Dybala, Chiesa, Morata, Demiral, Cuadrado, Melo en andere spelers. 

Juventus trainingspak bestellen

Het adidas Juventus trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen bestellen. De prijzen van de pakken zijn hetzelfde als voorgaande seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is de training sweater € 64,95. De trainingsbroeken zijn beschikbaar vanaf € 49,95. In de onderstaande winkels vind je bovendien ook andere nieuwe trainingskleding van ''I Bianconeri.''

Bestel je Juventus trainingspak altijd in deze winkel! 

of deze SHOP

of deze fanshop!

Juventus trainingspak 2021-2022

Grijs Juventus trainingspak 2021-2022