Juventus trainingsshirt 2019-2020

Het nieuwe Juventus trainingsshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor adidas. Dit nieuwe shirt is onderdeel van de nieuwe trainingslijn van JUVE voor 2019-2020. ''I Bianconeri'' draagt dit trainingsshirt in de voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Evenals andere seizoenen bevat het shirt accenten van het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2019-2020.  Check hieronder alle details van het nieuwe shirt dat je vanaf nu zowel voor kinderen als volwassenen kunt bestellen. 

Zwart/roze Juventus trainingsshirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Juventus trainingsshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op nieuwste adidas TIRO 19 template. Alle trainingskleding van het Duitse sportmerk voor 2019-2020 heeft dit template. Iedere club heeft natuurlijk zijn eigen kleurencombinatie. Dit template is niet super spannend en eigenlijk vrij basic. Het kenmerk van dit template zijn de diagonale strepen aan de onderkant van het shirt. Deze zijn op het nieuwe Juventus trainingsshirt grijs. Verder is het shirt geheel zwart met witte adidas strepen over de schouders en mouwen van het shirt. Een speciaal detail is de kleur van het logo van adidas en Juventus op de borst. Deze zijn namelijk roze en dit is een verwijzing naar het nieuwe voetbalshirt van Juventus. Het nieuwe thuisshirt van de club uit Turijn bevat namelijk een flitsende, verticale, roze baan over het midden van het shirt. In de beginjaren (rond 1900) van de club droegen de Italianen namelijk een roze shirt met zwarte stropdas of strik. De laatste keer dat Juventus roze accenten had in een voetbalshirt was in het uitshirt van het seizoen 2015-2016. Bij het nieuwe trainingstenue van de Italiaanse kampioen hoort natuurlijk ook nog een bijpassend trainingsbroekje. Dit trainingsbroekje is zwart met witte adidas strepen en roze logo's van adi en de club. Uiteraard zijn de trainingstenues van JUVE weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe trainingsshirts van JUVE, welke vanaf nu gedragen worden door sterren als Ronaldo, Moise Kean, Dybala, Douglas Costa, Chiellini, Bonucci, Mandzukic en andere sterren. Check bovendien het nieuwe Juventus trainingspak voor 2019-2020. 

Juventus traininggshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe, zwart/roze Juventus trainingsshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) en volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingsshirt is voor volwassenen € 45,- en voor kinderen € 40,-. Het bijpassende broekjes is € 35,-. Ben je op zoek naar andere producten van de Italiaanse kampioen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel het nieuwe Juventus trainingsshirt en tenue direct in de ADIDAS SHOP 

of deze SHOP 

of deze officiële SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)