15 februari 2019

Juventus trainingsshirt 2019-2020

De eerste details van het nieuwe Juventus trainingsshirt voor 2019-2020 zijn vandaag uitgelekt. Als deze details kloppen, dan traint ''I Bianconeri'' in dit trainingsshirt in de voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Dit shirt wordt echter pas medio juni officieel gelanceerd door het Duitse sportmerk en de Italiaanse kampioen. Het speciale aan het shirt is dat alvast wat hints geeft over het design van het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2019-2020. Daar gaan we over vertellen.

Het mogelijke, nieuwe Juventus trainingsshirt voor 2019-2020 lijkt geïnspireerd door het nieuwste adidas TIRO 19 template. Dit template is niet super spannend en eigenlijk vrij basic. Het kenmerk van dit template zijn de diagonale strepen aan de onderkant van het shirt. Deze zijn op het mogelijke nieuwe shirt van Juve, hoe toepasselijk, zwart. Bovendien bevat het shirt een V-hals. Verder is het shirt geheel wit en zijn de drie strepen van adidas op de schouders en mouwen zwart. Een speciaal detail is de kleur van het logo van adidas en Juventus op de borst. Deze lijken namelijk fel roze te worden. Dit is vrijwel zeker dezelfde tint roze als op het thuisshirt van Juventus zal verschijnen. Het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2019-2020 krijgt waarschijnlijk een verticale zwart/witte adidas strepen, maar een half-om-half design, waarbij de ene kant zwart is en de andere kant wit. Bovendien is de kleur roze waarschijnlijk op het shirt aanwezig. In welke hoedanigheid is nog niet bekend. De club uit Turijn is overigens niet onbekend met deze kleur. In de beginjaren van de club droeg en de Italianen namelijk een roze shirt met zwarte stropdas of strik. De laatste keer dat Juventus een roze uitshirt had, was in 2015-2016.

Check hieronder nog een afbeelding van het mogelijke nieuwe Juventus trainingsshirt voor 2019-2020. Het is nog even afwachten of dit daadwerkelijk het nieuwe shirt wordt! Zodra het officieel gelanceerd wordt, hebben we in ieder geval weer nieuws!

Ben je op zoek naar de trainingskleding van dit seizoen? Check het in de ADIDAS SHOP of deze SHOP of deze officiële SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)